Ολυμπιακός: Πρώτη νίκη στο Champions League! (photos)

Ολυμπιακός: Πρώτη νίκη στο Champions League! (photos)

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στο φετινό ChampionsLeagueτου πόλο ανδρών, «λυγίζοντας» 9-8 τη Μπαρτσελονέτα στο Κολυμβητήριο του Πειραιά.

Η ισπανική ομάδα άνοιξε το σκορ, αλλά στη συνέχεια οι Πειραιώτες πήραν τα «ηνία» του αγώνα και προηγήθηκαν 5-1 στη διάρκεια του δευτέρου οκταλέπτου, προτού η Μπαρτσελονέτα μειώσει με δύο γκολ σε 5-3, που ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Ο Βλαχόπουλος «έγραψε» το 6-3, ωστόσο η ισπανική ομάδα πλησίασε σε 6-5 με τους Εσπανιόλ και Περόνε, προτού ο Ολυμπιακός ανακτήσει διαφορά τριών τερμάτων (8-5) με δύο γκολ του Ντόσκα. Η Μπαρτσελονέτα δεν κατέθεσε τα όπλα και μείωσε σε 8-7, ωστόσο ο Κολόμβος έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στον Ολυμπιακό, προτού ο Πέτκοβιτς διαμορφώσει το 9-8, το οποίο παρέμεινε ως το τέλος, παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων, με τον Ποντικέα να κλέβει την μπάλα στην τελευταία επίθεση της ισπανικής ομάδας και να χαρίζει στον Ολυμπιακό τους πρώτους βαθμούς του στη διοργάνωση.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 4-2, 3-2, 1-3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς 1, Γούνας, Καπότσης, Φουντούλης 2, Βλαχόπουλος 1, Ποντικέας, Ντόσκας 3, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 1, Σχίζας, Γαλανίδης.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ (Χεσούς Μαρτίν): Πινέδο, Σίρανι 1, Περόνε 2, Μουναρίθ, Εσπανιόλ 3, Μινγκέλ 1, Ρότσα, Εκενίκε, Ούμποβιτς, Φερνάντες, Ντε Λέρα, Πέτκοβιτς 1, Γιορέτ.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Πανιώνιος: Τέλος ο Δερμιτζάκης απ’ την ομάδα της Νέας Σμύρνης
Πανιώνιος: Τέλος ο Δερμιτζάκης απ’ την ομάδα της Νέας Σμύρνης
Super League: Τα highlights του ΑΕΚ – ΑΕΛ
Super League: Τα highlights του ΑΕΚ – ΑΕΛ
Μαρία Σάκκαρη: Με το… δεξί στο Indian Wells και περιμένει Σβιόντεκ
Μαρία Σάκκαρη: Με το… δεξί στο Indian Wells και περιμένει Σβιόντεκ
Βόλεϊ Γυναικών: Ιστορικό Κύπελλο για τον Πανιώνιο
Βόλεϊ Γυναικών: Ιστορικό Κύπελλο για τον Πανιώνιο
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved