Α1 Πόλο Ανδρών: Στις 18/12 το Αργοστόλι-Βουλιαγμένη

Α1 Πόλο Ανδρών: Στις 18/12 το Αργοστόλι-Βουλιαγμένη

Στις 18 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί η εξ αναβολής (για την 3η αγωνιστική) αναμέτρηση για την Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών, μεταξύ του Αργοστολίου και της Βουλιαγμένης, όπως αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ΚΟΕ. Σε περίπτωση που το ματς δεν καταστεί δυνατό να γίνει στην έδρα του ΝΟΑ, ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Πάτρα.

Παράλληλα, το Δ.Σ. της ομοσπονδίας αποφάσισε ότι το φάιναλ-φορ του κυπέλλου υδατοσφαίρισης θα διεξαχθεί το διήμερο 9-10 Μαϊου, σε τόπο που θα καθοριστεί προσεχώς, με το Λουτράκι να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Εγκρίθηκαν επίσης οι ημερομηνίες διεξαγωγής της Α2 ανδρών, που έχουν ως εξής: 12-13 Απριλίου (Α΄ Φάση), 2-4 Μαϊου (Β΄ Φάση), 27-29 Ιουνίου και 18-20 Ιουλίου (τελική φάση). Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου.

Αλλες αποφάσεις που έλαβε το Δ.Σ. της ΚΟΕ:

- Εγκρίθηκε η καθιέρωση επίσημων αγώνων Βετεράνων (Mastres) σε κολύμβηση και υδατοσφαίριση, υπό την αιγίδα της ΚΟΕ

- Εγκρίθηκαν τα καμπ προετοιμασίας των κολυμβητών Απόστολου Χρήστου (Βοσνία) και Παναγιώτη Σαμιλίδη, Ανδρέα Βαζαίου (Νάουσα)

- Ορίστηκαν ως διεθνείς κριτές καταδύσεων, στη FINA, οι Θωμάς Μπίμης, Γωγώ Φυρίγου, Κώστας Φυρίγος, Νίκος Τουλούδης, Γεωργιάδη και στη LEN, οι: Θωμάς Μπίμης, Κώστας Φυρίγος, Πέτρος Φυρίγος, Γωγώ Φυρίγου, Νίκος Τουλούδης (Α΄ Κατηγορία), Γεωργιάδη (Β΄ Κατηγορία), Γιάννης Γαβριηλίδης, Λάμπρος Λιάρος, Έφη Πάππα, Βασιλείου, Ηρακλής Σακκαλής (Γ΄ Κατηγορία)

- Ορίστηκαν ως διεθνείς κριτές για τη συγχρονισμένη κολύμβηση, στη Fina οι: Μαρία Θηβαίου (Α΄ Κατηγορία), Ελένη Κουγιά, Σπυριδούλα Μπαντέ, Παπαθεοδοσίου, Κωνσταντινίδου (Β΄ Κατηγορία), Καρύδης, Παντολέων, Σαβράμη, Μουστάκας, Τομαή (Γ΄ Κατηγορία) και στη LEN οι: Μαρία Θηβαίου (Α΄ Κατηγορία), Ελένη Κουγιά, Σπυριδούλα Μπαντέ, Παπαθεοδοσίου, Κωνσταντινίδου (Β΄ Κατηγορία), Καρύδης, Παντολέων, Σαβράμη, Παπαγεωργίου, Δόξα (Γ΄ Κατηγορία).

- Με απόφαση του προέδρου της ΚΟΕ, ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, Δημήτρης Σαρακατσάνης, αναλαμβάνει καθήκοντα Εφόρου Κολύμβησης. Επίσης συγκροτείται επιτροπή, που θα ασχοληθεί με το θέμα των σοβαρών προβλημάτων που υπάρχουν στη λειτουργία των κολυμβητηρίων ανά την Επικράτεια και η οποία θα προτείνει λύσεις για την αντιμετώπισή τους. Την απαρτίζουν ο Δημήτρης Σαρακατσάνης, ο πρόεδρος της ΕΠΑΥ Λεωνίδας Μπατάκης, το μέλος του ΔΣ Δήμητρα Κλεόπα και ο ειδικός συνεργάτης της Ομοσπονδίας Νίκος Σπηλιωτόπουλος.

- Αποφασίστηκε οι χειμερινοί αγώνες κατηγοριών στην Κολύμβηση (14-16 Φεβρουαρίου), για τα σωματεία της Βόρειας Ελλάδας, να διεξαχθούν στην Καβάλα.

- Η προγραμματισμένη για τις 14-15 Δεκεμβρίου ημερίδα καταδύσεων, θα διεξαχθεί στον Άγιο Κοσμά εφόσον λειτουργήσει το καταδυτήριο. Σε διαφορετική περίπτωση, αναβάλλεται.

- Από 9 έως 19 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί καμπ προετοιμασίας της προεθνικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης νεανίδων, εφόσον λειτουργήσει ο Άγιος Κοσμάς. Εγκρίθηκε επίσης η πραγματοποίηση νέων καμπ προετοιμασίας, στην Αθήνα, για τις Νεάνιδες (7-19 Ιανουαρίου) και τις Γυναίκες (20 Ιανουαρίου-2 Φεβρουαρίου).



Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved