NFL: Παίζει ο Moreno

NFL: Παίζει ο Moreno

Αισιοδοξία για πλήρη συμμετοχή του Knowshon Moreno στο κυριακάτικο παιχνίδι με τους Κάνσας Σίτι Τσιφς εκφράζουν οι Ντένβερ Μπρόνκος.

Ο φορμαρισμένος running back αντιμετώπισε πρόβλημα στον αστράγαλο από το ξεκίνημα της τρέχουσας εβδομάδας, αλλά εντάχθηκε κατά 100% στη σημερινή προπόνηση των Μπρόνκος, οπότε ο Jack Del Rio τον υπολογίζεται για το κυριακάτικο ματς (01/12, 23:25). Αντίστοιχη προπονητική παρουσία σημείωσε και ο Adrian Peterson (running back), που αναμένεται να ενισχύσει κανονικά τους Μινεσότα Βάικινγκς στον αγώνα (01/12, 20:00) με τους Σικάγο Μπέαρς, ενώ ο προπονητής των Σαν Φρανσίσκο 49ερς, Jim Harbaugh, επιβεβαίωσε ενδείξεις για ντεμπούτο του Michael Crabtree (wide receiver) στην τρέχουσα regular season του NFL μέσω του παιχνιδιού (01/12, 23:05) με τους Σέιντ Λούις Ραμς.

Μέσα σε όλα διέρρευσε πως επήλθε συμφωνία ανάμεσα στους Μαϊάμι Ντόλφινς και το NFL για επέκταση του αποκλεισμού του Richie Incognito (guard) μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών για το κλίμα στα αποδυτήρια των «δελφινιών». Θυμίζουμε πως ο παραπάνω NFLer κατηγορήθηκε για άσκηση ψυχολογικής βίας από τον Jonathan Martin (tackle), ο οποίος παραμένει επίσης εκτός γηπέδων.

Δείτε όλους τους τραυματίες ενόψει της 13ης αγωνιστικής στην επίσημη ιστοσελίδα του NFL.



Γκρέμιο: Σκόραρε ο Τετέ και άνοιξε λογαριασμό (vid)
Γκρέμιο: Σκόραρε ο Τετέ και άνοιξε λογαριασμό (vid)
Μέλος του ΑΣ ο Ρίτσαρντ Σιάο: «Όλη μου η στήριξη στον Άρη»
Μέλος του ΑΣ ο Ρίτσαρντ Σιάο: «Όλη μου η στήριξη στον Άρη»
ΝΒΑ: Το σίριαλ «Giannis» φτάνει στο τέλος του
ΝΒΑ: Το σίριαλ «Giannis» φτάνει στο τέλος του
ΝΒΑ: Οι Σπερς συνεχίζουν ακάθεκτοι -Τα αποτελέσματα και τα highlights της βραδιάς (vids)
ΝΒΑ: Οι Σπερς συνεχίζουν ακάθεκτοι -Τα αποτελέσματα και τα highlights της βραδιάς (vids)
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved