Bellator 106: Τραυματισμός του Ortiz!
Μία εβδομάδα πριν από το πολυσυζητημένο ματς με τον Quinton Jackson στο Bellator 106, ο Tito Ortiz υπέστη τραυματισμό στον λαιμό.
Το συγκεκριμένο σόου επρόκειτο να είναι το πρώτο pay-per-view (σ.σ. ppv) στην ιστορία του βορειοαμερικανικού promotion μικτών πολεμικών τεχνών, αλλά μετά την ακύρωση του main event το Bellator 106 θα είναι διαθέσιμο στους Αμερικανούς μέσω ελεύθερου καναλιού. Η συγκεκριμένη εξέλιξη, βέβαια, δεν απασχολεί τους Έλληνες φιλάθλους, αλλά συμβολίζει το μέγεθος της απώλειας και την έκταση του πισωγυρίσματος του Bellator.
Σημειώνουμε πως o Ortiz (16-11-1) αντιμετωπίζει πρόβλημα στον λαιμό επί χρόνια, αλλά δήλωσε υγιής, όταν επέστρεψε στην ενεργό δράση και αποδέχθηκε ματς εναντίον του πρώην προπονητικού συνεργάτη του, Jackson (32-11). Από την πλευρά του, ο «Rampage» δεν θα βρεθεί απέναντι σε άλλον μαχητή, ενώ στο νέο main event ο Eddie Alvarez (24-3) θα αντιμετωπίσει τον Bellator Lightweight Champion, Michael Chandler (12-0), σε αγώνα-ρεβάνς, που αρχικά ήταν co-main event. Επίσης ο τελικός του Fight Master ανάμεσα στον Μάικ Μπρονζούλη (15-5-1) και Joe Riggs (39-14) προωθήθηκε στο κύριο πρόγραμμα του σόου.