Παναθηναϊκός: Τρία χρυσά
SHARE

Παναθηναϊκός: Τρία χρυσά

Τρία χρυσά μετάλλια κατέκτησε ο Μιχάλης Παπασάββας στο «Tour of Crete MTB 2013» για τον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Το τριήμερο 18-19 & 20 Οκτωβρίου η ομάδα ποδηλασίας του Τριφυλλιού συμμετείχε σε μία πολύ μεγάλη και σπουδαία διοργάνωση από κάθε άποψη στην Κρήτη, σto «Tour of Crete MTB 2013».

Ο Παναθηναϊκός είχε διπλή εκπροσώπηση με τους Γιώργο Δημητρόπουλο στην κατηγορία Ανδρών και τον Μιχάλη Παπασάββα στην κατηγορία Μάστερ Α’.

Ο αγώνας ξεκίνησε την Παρασκευή στα Χανιά και συγκεκριμένα από τους Αγίους Αποστόλους, με το αγώνισμα Cross Country σε μία διαδρομή δύσκολη. Ο Δημητρόπουλος κατετάγη 25ος ενώ ο Παπασάββας λόγω τεχνικού προβλήματος δεν κατάφερε να αγωνιστεί.

Την δεύτερη ημέρα ξεκίνησε το αγώνισμα Point to point με διαδρομή Αγκουσελιανά-Ρούστικα, νότια του Ρεθύμνου, συνολικής απόστασης 30χλμ. Εκεί, ο Μιχάλης Παπασάββας βγήκε πρώτος στην κατηγορία του ενώ ο Γιώργος Δημητρόπουλος κατέλαβε την 20η θέση.

Την τελευταία ημέρα είχαν μείνει δύο αγώνες, ένας το πρωί και ένας το απόγευμα. Ο πρώτος αγώνας έγινε στην περιοχή Φουρνί Κ. Αρχάνες στο Ηράκλειο και ήταν τύπου σιρκουί των 10 στροφών x 3500m με τον Παπασάββα να κερδίζει την πρώτη θέση και το Δημητρόπουλο και πάλι την 20η.

Τέλος, το απόγευμα πραγματοποιήθηκε το ατομικό χρονόμετρο απόστασης 3000μέτρων στα Ενετικά Τείχη(Ηράκλειο) με το Τριφύλλι να κατακτά την πρωτιά στην κατηγορία Μάστερ με τον Παπασάββα και τον Δημητρόπουλο να κατατάσσεται 16ος στη δική του κατηγορία».

Ευχοστολίδια από τον Παναθηναϊκό (photos, video)
Ευχοστολίδια από τον Παναθηναϊκό (photos, video)
Φαβορί η Αταλάντα
Φαβορί η Αταλάντα
Ολυμπιακός: «Συμφωνία με Μαρσέιγ για Μήτρογλου!»
Ολυμπιακός: «Συμφωνία με Μαρσέιγ για Μήτρογλου!»
Live streaming η «Πράσινη Ώρα» (video)
Live streaming η «Πράσινη Ώρα» (video)


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies