Στίβος: Τελικός στο Έμπερσταντ για Μπανιώτη

Στίβος: Τελικός στο Έμπερσταντ για Μπανιώτη

Ο αγώνας του Σαββάτου (24/8) στο ύψος δε θα διαφέρει σε πολλά από εκείνον του Παγκοσμίου της Μόσχας.

Μπονταρένκο, Μπαρσίμ, Ούχοφ, Ντρούιν, αλλά και ο Κώστας Μπανιώτης έχουν δώσει ραντεβού στο Εμπερσταντ, σε έναν αγώνα μόνο για ύψος. Ο αθλητής του Γιώργου Τσούγκου έδωσε το παρών σε έναν από τους καλύτερους τελικούς ύψους όλων των εποχών, σε μεγάλη διοργάνωση. Παρόλα αυτά η σύσπαση που είχε πάθει στο γαστροκνήμιο, στη διάρκεια του προκριματικού δεν του επέτρεψε να αποδώσει αυτά που μπορούσε.

«Ηταν φοβερός αγώνας. Ο Μπονταρένκο είναι σπουδαίος άλτης και πιστεύω πως είναι σε θέση να κάνει το παγκόσμιο ρεκόρ», είπε ο Μπανιώτης και συμπλήρωσε: «Δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να ανέβω υψηλότερα. Η γάμπα είχε σφίξει λες και είχε κάνει κόμπο και δεν μπορούσα να αποδώσω. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό κι έτσι θα συνεχίσω τους αγώνες», είπε ο Μπανιώτης που την Παρασκευή αναχωρεί για τη Γερμανία, προκειμένου μια μέρα μετά να αγωνιστεί στο μίτινγκ του Εμπερσταντ.

Ο αθλητής μας θα δώσει το παρών και στο Diamond League της Ζυρίχης, στον ένα από τους δύο τελικούς της διοργάνωσης. «Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν διακοπές. Υπήρχε και η εκκρεμότητα για το Βερολίνο, όπου τελικά βγήκε το ύψος από το πρόγραμμα των αγώνων».



Επίσημο: Αυτό είναι το πρόγραμμα της Super League
Επίσημο: Αυτό είναι το πρόγραμμα της Super League
Μεταγραφές: Επίσημο! Στην Κοπεγχάγη ο Κοτάρσκι - Ο ΠΑΟΚ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης
Μεταγραφές: Επίσημο! Στην Κοπεγχάγη ο Κοτάρσκι - Ο ΠΑΟΚ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης
Μεταγραφές, ΑΕΚ: Αραβία καλεί Μουκουντί!
Μεταγραφές, ΑΕΚ: Αραβία καλεί Μουκουντί!
Απέρριψε το ΝΒΑ ο Μπιμπέροβιτς - Μένει Φενέρ
Απέρριψε το ΝΒΑ ο Μπιμπέροβιτς - Μένει Φενέρ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved