Γιαννιώτης: «Τα έκανα… θάλασσα!»

Γιαννιώτης: «Τα έκανα… θάλασσα!»

Ο Σπύρος Γιαννιώτης έλαβε για πρώτη φορά μέρος στα 25 χλμ. στην Ανοικτή Θάλασσα και κατέλαβε την έκτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Βαρκελώνης, αλλά δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή του.

«Ήταν πολύ γρήγορη κούρσα, έτρεξα για πρώτη φορά σε τόση μεγάλη απόσταση και ήταν μια καλή αρχή για μένα μόνο που τα έκανα «θάλασσα» στο τελευταίο γύρο καθώς αφαιρέθηκα για ένα δευτερόλεπτο και πέρασα την σημαδούρα εσωτερικά αντί για εξωτερικά και αναγκάστηκα να γυρίσω πίσω. Αυτό μου κόστισε το μετάλλιο δεδομένου ότι η κατανάλωσα δυνάμεις για να πλησιάσω και πάλι την προπορευόμενη ομάδα με αποτέλεσμα να είμαι άδειος στα τελευταία μέτρα που χρειαζόμουν δυνάμεις για το σπριντ. Το γεγονός και μόνο ότι κατάφερα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε τόση μεγάλη κούρσα σημαίνει ότι έχω τεράστιες δυνατότητες να τα καταφέρω την επόμενη φορά», ήταν τα λόγια του Γιαννιώτη.

Ο Αντώνης Φωκαΐδης που τερμάτισε στην 17η θέση δήλωσε: «Η κούρσα ήταν πολύ γρήγορη και ήταν δύσκολο να ακολουθήσω των ρυθμό των προπορευόμενων μέχρι το τέλος. Πήρα εμπειρίες για πρώτη φορά σε αυτό το αγώνισμα και πιστεύω ότι τα κατάφερα καλά».

Από την πλευρά του ο ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Γέμελος είπε: «Ήταν πολύ ωραία κούρσα πολύ δυνατή μόνο που ο Σπύρος την πάτησε στο τελευταίο γύρο, κατανάλωσε δυνάμεις με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να κρατηθεί στην κορυφή. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια να αντέξεις και να τερματίσεις σε περίοπτη θέση. Πιστεύω την επόμενη φορά στο αγώνισμα αυτό θα φέρει την επιτυχία. Όσο για τον Φωκαΐδη έδειξε θράσος , έχει δυνατότητες και σαν πρωτάρης σε παγκόσμιο πρωτάθλημα τα κατάφερε θαυμάσια».



Η φάση των Knockout Play-offs του UEFA Champions League ξεκινά στην COSMOTE TV
Η φάση των Knockout Play-offs του UEFA Champions League ξεκινά στην COSMOTE TV
Αυτοί είναι οι διαιτητές του Final-8
Αυτοί είναι οι διαιτητές του Final-8
Stoiximan GBL: MVP της αγωνιστικής ο Εβάν Φουρνιέ
Stoiximan GBL: MVP της αγωνιστικής ο Εβάν Φουρνιέ
Παναθηναϊκός: Sold out μέσα σε 40 λεπτά για τον ευρωπαϊκό ημιτελικό με τον Πανιώνιο
Παναθηναϊκός: Sold out μέσα σε 40 λεπτά για τον ευρωπαϊκό ημιτελικό με τον Πανιώνιο
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved