ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε Τζελάτι

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε Τζελάτι

Κάτοικος… Θεσσαλονίκης θα παραμείνει ο Αινείας Τζελάτι, αλλά θα… μετακομίσει σε άλλη γειτονιά, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ αποχωρώντας από τον Άρη.

Ο 31χρονος διαγώνιος ανακοινώθηκε επίσημα από τον «Δικέφαλο του Βορρά», υπογράφοντας συμβόλαιο ενός έτους, ενώ επιστρέφει στους «ασπρόμαυρους». Η ανακοίνωση: «Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Αινεία Τζελάτι. Ο 31χρονος αθλητής αγωνίζεται ως διαγώνιος έχει ύψος 2.02 και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους 2013-2014».

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Αινείας Τζελάτι μίλησε για τη νέα… σελίδα στην καριέρα του. «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή που με επέλεξαν για να ενισχύσω την ομάδα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Εύχομαι να έχουμε μια καλή συνεργασία», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Και συνέχισε για τους λόγους που αποφάσισε να αγωνιστεί με τους «ασπρόμαυρους»: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ σοβαρό και οργανωμένο σωματείο. Αυτό φαίνεται και από την πολύ καλή παρουσία που είχε πέρυσι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τερμάτισε στην 3η θέση και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα Ευρωπαϊκά κύπελλα. Όπως επίσης και από τις κινήσεις που έχουν γίνει φέτος για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα έχει υψηλούς στόχους. Πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ έπαιξε και η παρουσία του κ. Στέλιου Καζάζη. Ο κ. Καζάζης είναι μια σπουδαία προσωπικότητα. Ήταν ένας πολύ μεγάλος αθλητής και είμαι σίγουρος ότι και σαν προπονητής είναι εξίσου καλός. Ένας αθλητής μπορεί να κερδίσει πολλά πράγματα από τον κ. Καζάζη. Επίσης είναι πολύ σημαντικό που ο ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο στα ευρωπαϊκά κύπελλα».

Αναφορικά με τους στόχους που έχει ο ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν, ο έμπειρος διαγώνιος, υποστήριξε: «Σίγουρα οι στόχοι της ομάδας θα είναι υψηλοί. Ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα γιατί δεν ξέρουμε πως θα είναι οι άλλες ομάδες».

Ερωτηθείς για το αν θα χρειαστεί χρόνος προσαρμογής, ανέφερε: «Νομίζω ότι δεν θα είναι τόσο δύσκολο να δέσουμε σαν ομάδα. Τα περισσότερα παιδιά γνωριζόμαστε μεταξύ μας και δεν θα έχουμε πρόβλημα προσαρμογής. Πιστεύω πως εάν δουλέψουμε σκληρά στην προετοιμασία και δώσουμε το 100% τότε θα δέσουμε γρήγορα σαν ομάδα».

Παράλληλα, για τους προσωπικούς στόχους, είπε: «Προσωπικά εύχομαι και θέλω να πάρω έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ».

Τέλος, μίλησε και για τον Αλεξέι Μίλκοφ: «Ο Μίλκοφ είναι πολύ καλός αθλητής και πιστεύω ότι θα βοηθήσει την ομάδα. Και τις τρεις ημέρες που έπαιξε στο τουρνουά ήταν εξαιρετικός».



Basket League: Απίστευτος Τολιόπουλος έστειλε τον Άρη στα ημιτελικά
Basket League: Απίστευτος Τολιόπουλος έστειλε τον Άρη στα ημιτελικά
Φιορεντίνα: Σχεδόν 10.000 έρχονται στην Αθήνα!
Φιορεντίνα: Σχεδόν 10.000 έρχονται στην Αθήνα!
Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά για τις φήμες επανασύνδεσης με την Πάουλα Μπαντόσα
Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά για τις φήμες επανασύνδεσης με την Πάουλα Μπαντόσα
Μπακασέτας: «Αποφασισμένοι από το ζέσταμα»
Μπακασέτας: «Αποφασισμένοι από το ζέσταμα»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved