NHL: Συμφώνησε με τους Φλέιμς ο O’ Reilly
Όντας restricted free agent, o Ryan O’ Reilly υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Κάλγκαρι Φλέιμς, αλλά εκκρεμεί η απάντηση των Κολοράντο Άβαλανς, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Άλλωστε είναι γνωστό πως ο σύλλογος του Κολοράντο δεν πρόκειται να ισοφαρίσει την προσφορά δέκα εκατομμυρίων δολαρίων, που κατέθεσαν οι Φλέιμς. Παράλληλα, οι «φλόγες» έδωσαν τον Joe Piskula στους Νάσβιλ Πρέντατορς, ώστε να απελευθερωθεί μία θέση στο ρόστερ, καθώς απέκτησαν σαν αντάλλαγμα τον Brian McGrattan, που προστέθηκε χθες στον κατάλογο των waivers.
Σε άλλη μεταγραφική κίνηση, οι Ουάσινγκτον Κάπιτολς απέκτησαν τον Aaron Volpatti από τους Βανκούβερ Κανάκς μέσω του κατάλογου των waivers, τη στιγμή που υποβίβασαν τους Philipp Grubauer και Casey Wellman στο AHL, κάτι που έπραξαν επίσης οι Νιου Γιορκ Ρέιντζερς αναφορικά με τον Chris Kreider. Ακόμα, o Artem Anisimov των Κολόμπους Μπλου Τζάκετς είναι σε καλή κατάσταση, παρά τον πρόσφατο τραυματισμό στο κεφάλι, οπότε εκτιμάται πως θα επιστρέψει άμεσα στα ρινκς.
Παρακάτω το σημερινό πρόγραμμα του NHL:
02.00: Νιου Γιορκ Ρέιντζερς-Τάμπα Μπέι Λάιτνινγκ
02.00: Καρολάινα Χαρικέινς-Πίτσμπουργκ Πένγκουινς
02.00: Νιου Γιορκ Άιλαντερς-Τορόντο Μέιπλ Λιφς
02.00: Μπόστον Μπρούινς-Ότουα Σένατορς
02.30: Φλόριντα Πάνθερς-Μπάφαλο Σέιμπερς
03.30: Σέιντ Λούις Μπλους-Σικάγο Μπουλς
03.00: Ουίνιπεγκ Τζετς-Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς
03.30: Ντάλας Σταρς-Έντμοντον Όιλερς
04.00: Κολοράντο Άβαλανς-Κάλγκαρι Φλέιμς
04.00: Φίνιξ Κογιότες-Μινεσότα Ουάιλντ
05.30: Σαν Χοσέ Σαρκς-Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς