UFC: Νέο συμβόλαιο για Velasquez

UFC: Νέο συμβόλαιο για Velasquez

Ανακοινώθηκε πως ο UFC Heavyweight Champion, Cain Velasquez, υπέγραψε νέο συμβόλαιο οκτώ αγώνων με το κορυφαίο promotion MMA.

Τη στιγμή που αποδεσμεύτηκαν δεκαέξι μαχητές, το UFC πρόσφερε «αυτοκρατορικό», όπως φαίνεται, συμβόλαιο στον Velasquez (11-1). Δεν ανακοινώθηκαν οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας με τον παγκόσμιο πρωταθλητή, αλλά εκτιμάται πως οι αποδοχές του Μεξικανοαμερικανού θα είναι σημαντικές. Παράλληλα, όμως, ξεκαθαρίστηκε πως οι μαζικές λύσεις συμβολαίων είχαν οικονομικό κίνητρο. Μάλιστα, ο πρόεδρος του UFC, Dana White, εκμυστηρεύτηκε σε ανεπίσημο επίπεδο πως εντός των επόμενων μηνών θα αποτελέσουν παρελθόν τουλάχιστον εκατό μαχητές!

Σχετικό κίνδυνο, πάντως, δεν διατρέχει ο Velasquez. Άλλωστε έχει αγώνα εναντίον του Antonio Silva (18-4) στο UFC 160. Γνωστοποιήθηκε, παράλληλα, πως το προηγούμενο συμβόλαιο προέβλεπε τρία ακόμα ματς, αλλά το βορειοαμερικανικό promotion MMA έκρινε πως απαιτείται πρόωρη επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Νέο συμβόλαιο υπέγραψε επίσης ο Tyron Woodley (11-1). O άλλοτε πρώτος διεκδικητής του τίτλου Welterweight του Strikeforce ντεμπούταρε με νίκη στο UFC 156 και εξασφάλισε τέσσερις ακόμα αγώνες στο κορυφαίο promotion MMA του πλανήτη. Παράλληλα ζήτησε ματς εναντίον του Jake Shields (27-6-1), που θα επανακτήσει άδεια μαχητή τον Απρίλιο, αφού εκτίσει τιμωρία έξι μηνών λόγω χρήσης απαγορευμένων ουσιών.



Αταμάν: «Δεν είμαστε στην αγορά για παίκτη»
Αταμάν: «Δεν είμαστε στην αγορά για παίκτη»
ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 2-2: «Δώρο» Τετέ και Μλαντένοβιτς στη Λάρισα, κίνδυνος για την 4άδα
ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 2-2: «Δώρο» Τετέ και Μλαντένοβιτς στη Λάρισα, κίνδυνος για την 4άδα
LIVE ΠΑΟΚ - Άρης: Το ντέρμπι της Τούμπας για τη Super League
LIVE ΠΑΟΚ - Άρης: Το ντέρμπι της Τούμπας για τη Super League
Παναθηναϊκός AKTOR: Το μπουγέλο των «πράσινων» στον Νίκο Ρογκαβόπουλο
Παναθηναϊκός AKTOR: Το μπουγέλο των «πράσινων» στον Νίκο Ρογκαβόπουλο
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved