Εθνική Πόλο Ανδρών: Δελακάς και Φουντούλης για Τουρκία

Εθνική Πόλο Ανδρών: Δελακάς και Φουντούλης για Τουρκία

Η Εθνική έφτασε στην Κωνσταντινούπολη, εκεί που το Σάββατο (2/2) αντιμετωπίζει την Τουρκία στο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών του Γουόρλντ Λιγκ, με τους Βαγγέλη Δελακά και Γιάννη Φουντούλη, να μιλούν για αυτή την αναμέτρηση.

«Ναι μεν είμαστε μια νέα ομάδα, αλλά σίγουρα η Τουρκία είναι υποδεέστερη από εμάς. Ωστόσο, όλα τα παιχνίδια θέλουν προσοχή. Μάλιστα, σε ένα παλαιότερο ματς της Εθνικής με την Τουρκία, θυμάμαι ότι είχαμε δυσκολευτεί στην αρχή. Αυτό που χρειάζεται είναι να δώσουμε την απαραίτητη προσοχή στο ξεκίνημα, ώστε να μην έχουμε πρόβλημα στη συνέχεια. Με συγκέντρωση και ενέργεια στην αρχή του αγώνα, νομίζω ότι θα τα πάμε καλά και δεν θα δυσκολευτούμε», δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Δελακάς και συνέχισε αναφερόμενος στα στοιχεία που χρειάζεται η Εθνική για να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον:

«Νομίζω πως η καταλληλότερη λέξη είναι δουλειά. Από εκεί και πέρα χρειάζεται σίγουρα συνεργασία, συγκέντρωση, ομαδικότητα. Αυτές οι λέξεις θα πρέπει να χαρακτηρίζουν την ομάδα, ώστε να μπορέσει να εξελιχθεί. Υπάρχουν νέοι παίκτες, νέος προπονητής, επομένως χρειάζεται χρόνος για να αποκτήσουμε συνοχή. Η Εθνική ήταν ανέκαθεν μια πολύ καλή ομάδα, θα συνεχίσει να είναι και θα εξελιχθεί ακόμα περισσότερο».

«Δεν θα είναι η ίδια ομάδα που είχε έρθει στην Αθήνα. Απ’ όσο γνωρίζω, στον αγώνα του Α’ γύρου πολλοί Τούρκοι παίκτες δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν την ομάδα λόγω υποχρεώσεων που είχαν. Νομίζω ότι αύριο θα παρουσιαστούν καλύτεροι. Ωστόσο, το παιχνίδι εξαρτάται κυρίως από τη δική μας απόδοση. Είμαστε αρκετά επίπεδα πιο πάνω και θα προσπαθήσουμε για την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Μην ξεχνάμε ότι προπονούμαστε μόλις μία εβδομάδα με τον νέο μας προπονητή και χρειάζεται χρόνος για να αφομοιώσουμε ορισμένα νέα στοιχεία», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Φουντούλης και συμπλήρωσε:

«Γνωρίζουμε ότι είμαστε στο ξεκίνημα μιας νέας προσπάθειας και χρειαζόμαστε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Από εκεί κι έπειτα, καθοριστικό ρόλο παίζει και ο προγραμματισμός, όχι μόνο από το προπονητικό τιμ αλλά και από την Ομοσπονδία, τηρουμένων των αναλογιών και των συνθηκών που επικρατούν, για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία είτε με φιλικά είτε με κοινές προπονήσεις. Έτσι, η ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να δεθεί περισσότερο και να είναι έτοιμη για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους προπονητές μας και ακολουθούμε τις οδηγίες τους . Με την πάροδο του χρόνου και αφομοιώνοντας ορισμένα στοιχεία, ώστε να βελτιώσουμε πράγματα στα οποία υστερούμε και να αποκτήσουμε συνοχή, θεωρώ πως θα είμαστε σε θέση να παίξουμε καλύτερο πόλο».



Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved