WWE: Προσθήκη μαθητή του Rikishi
Οι δύο γιοι του Rikishi είναι ήδη στο WWE, αλλά ο παλαίμαχος Superstar έστειλε και μαθητή στο κορυφαίο promotion pro-wrestling του πλανήτη.
Πρόκειται για τον Alexander Jones, που θα ξεκινήσει την καριέρα του από το NXT. Μάλιστα αναμένεται να παρουσιαστεί άμεσα στην Τάμπα της Φλόριντα, έδρα του θυγατρικού promotion του WWE.
Μέχρι πρότινος εμφανιζόταν σε επίπεδο indy. Σημειώνουμε πως ο pro-wrestler προέρχεται από τη σχολή «KnokX Pro Academy», που εδρεύει στην Καλιφόρνια και αποτελεί ιδιοκτησία του Rikishi.
Στο εξής, όμως, θέτει σαν στόχο την προαγωγή του στα τηλεοπτικά εβδομαδιαία επεισόδια του WWE, όπου βρίσκονται ήδη οι Jimmy και Jey Uso, δίδυμοι γιοι του 3-φορές Tag Team Champion. Φυσικά ο Zander, όπως είναι γνωστός στον χώρο του pro-wrestling, θα κληθεί να πείσει τους αρμόδιους προπονητές όντας στο NXT.