Κωνσταντίνος Φιλίππου: «Δεν θέλω να αντιμετωπίσω τον Anderson Silva»

Κωνσταντίνος Φιλίππου: «Δεν θέλω να αντιμετωπίσω τον Anderson Silva»

Είναι ένα βήμα  μακριά από ευκαιρία τίτλου στην κατηγορία Middleweight του UFC, αλλά ο Κωνσταντίνος Φιλίππου θα προτιμούσε να… μην αντιμετωπίσει τον Anderson Silva.

Όπως είναι γνωστό, ο Κύπριος μαχητής θα κοντραριστεί με τον Tim Boetsch (16-4) στο UFC 155, το οποίο θα διεξαχθεί στις 29 Δεκεμβρίου στο «MGM Grand Garden Arena» του Λας Βέγκας. Ο «Barbarian» βλέπει ήδη ευκαιρία τίτλου για τον «Spider», τον οποίο θα διεκδικούσε σίγουρα, αν δεν τραυματιζόταν ο Chris Weidman (9-0), αρχικός αντίπαλός του και συνεργάτης προπονήσεων του Φιλίππου (11-2).

Αντίθετα, ο Κύπριος Middleweight μάλλον χρειάζεται δύο ακόμα επιτυχίες, μαζί με μία επί του Boetsch, ώστε να αξιώσει ευκαιρία τίτλου απέναντι στον Anderson Silva (33-4). Το παράδοξο είναι πως ο Φιλίππου θα προτιμούσε να αποφύγει κοινή παρουσία στο «οκτάγωνο» με τον Βραζιλιάνο παγκόσμιο πρωταθλητή.

«Αυτοί τσακώνονται για αγώνα με τον Anderson Silva. Εγώ δεν θέλω να αντιμετωπίσω αυτόν τον τύπο. Με δουλεύετε; Όχι μόνο δεν θέλω να τον αντιμετωπίσω, αλλά θα προσπαθούσα να αποφύγω το συγκεκριμένο ματς, αν προέκυπτε» δήλωσε με χιουμοριστικές τάσεις στο «MMA Fighting» ο 33χρονος Κύπριος, που συμπλήρωσε: «Δεν με νοιάζει. Αν γίνει, τότε καλώς. Αν όχι…».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τατουάζ «Polis», το οποίο έχει προκαλέσει εντύπωση από το ξεκίνημα της επαγγελματικής καριέρας. Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως είναι αφιερωμένο στον Πόλυ Ποταμίτη, που τον απέσπασε από την κουζίνα και τα εργοστάσια. Άλλωστε ο Φιλίππου ήταν μάγειρας και εργάτης μέχρι τα 25 του. Τότε τον ανέλαβε ο Ποταμίτης, προπονητής πυγμαχίας που σκοτώθηκε όντας 37 ετών, ο οποίος τον έπεισε να ενασχοληθεί επαγγελματικά με το μποξ!

Διάφορα απρόοπτα έφεραν τον Φιλίππου στις μικτές πολεμικές τέχνες και στο ριάλιτι του UFC «The Ultimate Fighter 11». Από το σόου αποκλείστηκε πρόωρα, ενώ έχασε και στο ντεμπούτο του στο κορυφαίο promotion MMA, αλλά ακολούθησαν τέσσερις συνεχόμενες νίκες, οι οποίες τον πρόσθεσαν στην παγκόσμια ελίτ της κατηγορίας Middleweight. Αν μη τι άλλο, το τατουάζ πάνω από την καρδιά του είναι δικαιολογημένο…

«Αν κερδίσω τον Tim Boetsch, τότε θα τους υποχρεώσω να με υπολογίσουν. Θα συνεχίσω να δίνω αγώνες. Προφανώς αν κερδίσω τους πάντες και μείνει ο Anderson Silva, τότε θα δεχθώ τον συγκεκριμένο αγώνα. Εμένα με ενδιαφέρει να μείνω ενεργός και να δίνω ματς» κατέληξε επιστρέφοντας στην κρίσιμη αναμέτρηση του Σαββάτου.

Παρακάτω το μέχρι στιγμής πρόγραμμα του UFC 155:
Τίτλος Heavyweight
07.00: Junior Dos Santos (c, Βραζιλία) vs Cain Velasquez (Η.Π.Α.)

06.30: Joe Lauzon (Η.Π.Α.) vs Jim Miller (Η.Π.Α.)
06.00: Tim Boetsch (Η.Π.Α.) vs Κωνσταντίνος Φιλίππου (Κύπρος)
05.30: Alan Belcher (Η.Π.Α.) vs Yushin Okami (Ιαπωνία)
05.00: Chris Leben (Η.Π.Α.) vs Derek Brunson (Η.Π.Α.)
04.30: Eddie Wineland (Η.Π.Α.) vs Brad Pickett (Βρετανία)
04.00: Byron Bloodworth (Η.Π.Α.) vs Erik Perez (Μεξικό)
03.30: Melvin Guillard (Η.Π.Α.) vs Jamie Varner (Η.Π.Α.)
03.00: Michael Johnson (Η.Π.Α.) vs Myles Jury (Η.Π.Α.)
02.30: Todd Duffee (Η.Π.Α.) vs Phil De Fries (Η.Π.Α.)
02.00: Chris Cariaso (Η.Π.Α.) vs John Moraga (Η.Π.Α.)
01.30: Leonard Garcia (Η.Π.Α.) vs Max Holloway (Η.Π.Α.)



Ρέιντζερς: Ανακοίνωσε Άασγκαρντ πριν τον Παναθηναϊκό
Ρέιντζερς: Ανακοίνωσε Άασγκαρντ πριν τον Παναθηναϊκό
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στα ημιτελικά η Ρεάλ 3-2 τη Ντόρτμουντ σε φινάλε-θρίλερ
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στα ημιτελικά η Ρεάλ 3-2 τη Ντόρτμουντ σε φινάλε-θρίλερ
Κατερίνα Στεφανίδη: Γέννησε η χρυσή Ολυμπιονίκης - Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωράκι
Κατερίνα Στεφανίδη: Γέννησε η χρυσή Ολυμπιονίκης - Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωράκι
Μίλτος Τεντόγλου: Νικητής στα «Δρόμεια 2025» στο τελευταίο του άλμα - «Ήθελα να κάνω κάτι παραπάνω»
Μίλτος Τεντόγλου: Νικητής στα «Δρόμεια 2025» στο τελευταίο του άλμα - «Ήθελα να κάνω κάτι παραπάνω»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved