Γιορντάνοφ: «Απολαμβάνω να παίζω στον Ολυμπιακό»

Γιορντάνοφ: «Απολαμβάνω να παίζω στον Ολυμπιακό»

Πολυτιμότερος παίκτης του Α’ γύρου της Volley League αναδείχθηκε ο Μπόμπι Γιορντάνοφ.

Ο διαγώνιος του Ολυμπιακού συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους των προπονητών των ομάδων της πρώτης κατηγορίας και στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανάδειξή του ως κορυφαίου, εξέφρασε την ικανοποίησή του που αγωνίζεται στους Πειραιώτες.

«Σίγουρα είναι κάτι ξεχωριστό για μένα. Δεν ήταν στόχος μου, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που με εξέλεξαν οι προπονητές ως τον πολυτιμότερο αθλητή του πρώτου γύρου. Ωστόσο αν μπορούσα, θα έκοβα αυτό το βραβείο και θα το αφιέρωνα στους συμπαίκτες μου και στο προπονητικό τιμ, αφού αυτοί ευθύνονται για την δική μου καλή απόδοση», ανέφερε αρχικά ο 29χρονος άσος.

Και συνέχισε για την θητεία του στον Ολυμπιακό: «Είμαι χαρούμενος που ανήκω σ' αυτή την ομάδα, κι όλοι ξέρουν τι αισθάνομαι για τον Ολυμπιακό. Κυρίως όμως είμαι χαρούμενος γιατί στις δύσκολες στιγμές του Α' γύρου δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε σαν ομάδα, να βοηθάμε ο ένας τον άλλο και μια ομάδα είναι καλή όταν ξεπερνά τις δυσκολίες... Ελπίζω να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο κι ελπίζω ότι θα έχουμε κι άλλες πολλές ευτυχισμένες στιγμές. Εγώ πραγματικά απολαμβάνω την κάθε στιγμή και το ότι παίζω βόλεϊ στον Ολυμπιακό. Πέρα από καλή ομάδα, έχουμε καταπληκτική ατμόσφαιρα κι όλα στο εσωτερικό της ομάδας λειτουργούν στην εντέλεια».

Σε ερώτηση αν η διαφορά των 11 βαθμών που έχει ο Ολυμπιακός από τους διώκτες του είναι σημαντική, απάντησε: «Εμένα με νοιάζει η ομάδα μου και το πώς παίζουμε. Αξίζουμε την πρωτιά, αυτό είναι το σίγουρο, αλλά ξέρουμε ότι αυτό που έχουμε κάνει είναι ένα πολύ μικρό βήμα. Νομίζω ότι ναι μεν είμαστε 11 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο, αλλά αν δεν παίζουμε καλά δεν υπάρχουν... διαφορές και θα χάσουμε γιατί υπάρχουν κι άλλες καλές ομάδες στο πρωτάθλημα. Κι αυτό που ξέρω είναι ότι στο β' γύρο θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα».

Και συνέχισε αναλύοντας τους λόγους για τους οποίους θεωρεί να είναι πιο δύσκολα τα πράγματα στη συνέχεια: «Πρώτα απ' όλα γιατί έχουμε περισσότερα παιχνίδια, αφού υπάρχει το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο, αλλά και γιατί όλες οι ομάδες ξέρουν πλέον καλύτερα η μία την άλλη και οι αντίπαλοι μας θα αλλάζουν πολλά όταν παίζουν εναντίον μας. Κυρίως όμως γιατί μετά είναι τα πλέι οφ και εκεί κρίνονται τα πάντα».

Αναφορικά με το ποια ομάδα θεωρεί πως θα αποτελέσει το βασικό αντίπαλο των «ερυθρόλευκων», σχολίασε: «Δεν είναι μόνο μία. Η Σύρος έχει χάσει έδαφος, αλλά ενισχύθηκε κι είναι μια νέα ομάδα. Από κει και πέρα Παμβοχαϊκός, Αλεξανδρούπολη και Άρης έχουν τις δικές τους πιθανότητες. Εμείς μπορεί να έχουμε 11 νίκες σε 11 ματς, αλλά αν δεν συνεχίσουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, μπορεί να έχουμε προβλήματα».

Τέλος, ο πολυτιμότερος αθλητής του Α’ γύρου μίλησε για την καλύτερη και τη χειρότερη στιγμή στο πρώτο μισό της φετινής χρονιάς: «Η καλύτερη στιγμή για μένα είναι όταν είμαστε όλοι στο γήπεδο... Όταν μπαίνω στο γήπεδο με την ομάδα η κάθε στιγμή είναι ωραία, ενώ ζούμε έντονα και ιδιαίτερα και τις στιγμές πριν ξεκινήσουμε τα ματς. Όταν ετοιμαζόμαστε ψυχολογικά και μαζευόμαστε για να φωνάζουμε όλοι μαζί Ολυμπιακός», είπε και συμπλήρωσε: «Η χειρότερη θα μπορούσα να πω ότι έχει να κάνει με τον επαναληπτικό αγώνα με την Λέφσκι. Ήταν για μένα ιδιαίτερα αυτά τα ματς, αφού εκεί ξεκίνησα να παίζω βόλεϊ, αλλά όσα έκαναν αυτοί οι οπαδοί του ποδοσφαίρου τραυμάτισαν εμάς, τους παίκτες της Λέφσκι και κυρίως το ίδιο το βόλεϊ».



Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved