UFC: Κόβουν κιλά Cote και Stephens

UFC: Κόβουν κιλά Cote και Stephens

Σαν Welterweight σκοπεύει να συνεχίσει ο Patrick Cote, ενώ ο Jeremy Stephens θα υποχωρήσει από τους Lightweights στους Featherweights του UFC.

Πριν από λίγες ημέρες ακυρώθηκε ο αγώνας ανάμεσα στον Cote και τον Sakara (15-10). Η ρεβάνς των δύο μαχητών είχε οριστεί προσωρινά στο UFC 158 και στα κιλά των Middleweights, στα οποία βρισκόταν ο «Predator» από το 2005. Είναι χαρακτηριστικό πως ο 32χρονος Καναδός ξεκίνησε την καριέρα του σαν Light Heavyweight, αλλά στο εξής θα ενταχθεί στους Welterweights!

Προφανώς αυτό σημαίνει πως ο δεύτερος αγώνας του εναντίον του Sakara δεν πρόκειται να γίνει, ακόμα και ξεπεράσει πρόβλημα στο νεφρό ο 31χρονος Ιταλός. «Το σκεφτόμουν χρόνια. Μετά από συζητήσεις με τους προπονητές αποφάσισα πως έφτασε η ώρα. Ο επόμενος αγώνας μου θα είναι στα κιλά των Welterweights» έγραψε, άλλωστε, στο Twitter o άλλοτε πρώτος διεκδικητής της  κατηγορίας Middleweight ανοίγοντας νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Από την πλευρά του, ο Stephens (20-9) ουδέποτε έχει αγωνιστεί σε κατηγορία διαφορετική των Lightweights. Στο εξής, όμως, θα δοκιμάσει την τύχη του σε αυτή των Featherweights. Δηλαδή, η ήττα από τον Yves Edwards (42-18-1) στο UFC on FOX 5, η οποία ήταν η τρίτη συνεχόμενη, αποτέλεσε το τελευταίο ματς του 26χρονου Αμερικανού στα 70.3 κιλά.



«Βράζουν» οι οπαδοί της Ρίβερ Πλέιτ με τον Σαντίνο Αντίνο
«Βράζουν» οι οπαδοί της Ρίβερ Πλέιτ με τον Σαντίνο Αντίνο
Στην Αδελαίδα ο Τσιτσιπάς
Στην Αδελαίδα ο Τσιτσιπάς
ΠΑΟΚ: Χωρίς τέσσερις παίκτες στο Αγρίνιο
ΠΑΟΚ: Χωρίς τέσσερις παίκτες στο Αγρίνιο
Ολυμπιακός: Χωρίς Ποντένσε και Ροντινέι η αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο
Ολυμπιακός: Χωρίς Ποντένσε και Ροντινέι η αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved