Τζελάτης: «Όλη η ομάδα έπαιξε καλά»

Τζελάτης: «Όλη η ομάδα έπαιξε καλά»

Αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και όχι της ατομικής του απόδοσης, ήταν η επιβλητική νίκη του Άρη επί του Φοίνικα Σύρου στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ των ανδρών, σύμφωνα με τον Αινεία Τζελάτη.

Ο διαγώνιος των «κίτρινων» που με 20 πόντους, έναν άσο και το εκπληκτικό 19/24 στις επιθέσεις στο συγκεκριμένο παιχνίδι αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής, εξήγησε ότι από το πρώτο σφύριγμα έπιασε καλό ρυθμό και αυτό τον βοήθησε στο να πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση.

«Όλη η ομάδα έπαιξε καλά όχι μόνο εγώ. Απλά για μένα ήταν ένα από τα παιχνίδια όπου ξεκίνησα με καλό ρυθμό και κατόπιν έμοιαζε πως ότι κι αν δοκίμαζα έπιανε.Ο Άρης στην καλή του μέρα και παίζοντας το βόλεϊ που μπορεί, είναι ικανός να κερδίσει την οποιαδήποτε ομάδα στην οποιαδήποτε έδρα. Από τη στιγμή όμως που πλέον δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων ισχύει και το αντίστροφο», σχολίασε αρχικά ο Τζελάτης και πρόσθεσε:

«Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μεγάλη κούραση σε όλους μας από τα συνεχόμενα ματς και κυρίως τα ταξίδια. Αυτό παραλίγο να μας κοστίσει στον Μίλωνα, αλλά το θετικό είναι ότι κερδίζουμε ενώ δεν έχουμε δείξει ακόμη το 100% των δυνατοτήτων μας. Με τον Φοίνικα παίξαμε αρκετά καλά και δεν τους αφήσαμε ποτέ να μπουν στο παιχνίδι».

Όσο για το που μπορεί να φτάσουν φέτος οι Θεσσαλονικείς; «Είναι ένα καλό ερώτημα το που μπορούμε να φτάσουμε. Πέρσι κάναμε ένα εξαιρετικό φίνις, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω φέτος μέχρι που μπορούμε να πάμε. Το σίγουρο όμως είναι ότι έχουμε δυνατότητες, πιστεύουμε στην ομάδα και γίνεται πραγματικά εξαιρετική δουλειά στις προπονήσεις. Εμείς συνεχίζουμε στη λογική ότι βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε τη σούμα».

Για το φετινό πρωτάθλημα, αλλά και για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, κατέληξε: «Πρόκειται για ένα χαμηλότερου επιπέδου πρωτάθλημα από τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο είναι καλό, είναι ανταγωνιστικό και με εξαίρεση μία, δύο ομάδες που είναι λίγο πιο πάνω όλες οι υπόλοιπες είναι στο ίδιο επίπεδο περίπου. Εγώ θέλω σε κάθε ματς η ομάδα να παίζει καλό βόλεϊ, να ευχαριστιέται τα παιχνίδια και να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Θέλω να δω τη Μίκρα γεμάτη από τους φίλους του Άρη. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, με πλούσιο θέαμα και εύχομαι ο κόσμος να έρθει να μας στηρίξει. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, αλλά αν εμείς παίξουμε αυτό που μπορούμε, σίγουρα είμαστε ικανοί να κερδίσουμε».



Γκουαρντιόλα: «Η μοίρα στα χέρια μας»
Γκουαρντιόλα: «Η μοίρα στα χέρια μας»
Euro 2024: Έτσι θα πάνε στα τελικά Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία
Euro 2024: Έτσι θα πάνε στα τελικά Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία
Αποδέχτηκε την πρόταση του Κοτς και αναλαμβάνει διοικητικό ρόλο στην Φενέρ ο Ατζούν
Αποδέχτηκε την πρόταση του Κοτς και αναλαμβάνει διοικητικό ρόλο στην Φενέρ ο Ατζούν
Το «El Clasico» Άρης – ΠΑΟΚ κρίνει το πρωτάθλημα και είναι στη Nova!
Το «El Clasico» Άρης – ΠΑΟΚ κρίνει το πρωτάθλημα και είναι στη Nova!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved