MLB: MVP o Pablo Sandoval

MLB: MVP o Pablo Sandoval

Ψηφίστηκε πολυτιμότερος παίκτης του φετινού World Series o Pablo Sandoval των Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

Φυσικά κατέκτησε και το ίδιο το World Series με τους «γίγαντες». Την Τετάρτη (31/10) θα διοργανωθεί παρέλαση στο Σαν Φρανσίσκο με αφορμή την κατάκτηση του World Series από τους Τζάιαντς. Φυσικά θα πάρουν μέρος οι ίδιοι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές. Την Κυριακή (28/10) το βράδυ, πάντως, οι «θερμόαιμοι» φίλοι των «γιγάντων» βγήκαν στους δρόμους και προκάλεσαν επεισόδια. Η αστυνομία υποχρεώθηκε να συλλάβει περίπου 35 ανθρώπους.

Απογοήτευση στους Λάιονς
Έφτασαν κοντά στο World Series, αλλά οι Ντιτρόιτ Τάιγκερς απέτυχαν. Πλέον αναμένονται αρκετές αλλαγές. Σημαντικότερη εξ αυτών είναι η πιθανή αποχώρηση του Jim Leyland. O προπονητής των πρωταθλητών της AL είχε υπογράψει μονοετές συμβόλαιο στο ξεκίνημα της σεζόν και παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει τι θα ακολουθήσει στην offseason.

Κράτησαν Balfour οι Αθλέτικς
Ανανεώθηκε μονομερώς το συμβόλαιο του Grant Balfour (closer pitcher) από τους Όκλαντ Αθλέτικς έναντι 4.5 εκατομμυρίων δολαρίων. Αντίθετα απέρριψαν αντίστοιχη προοπτική σχετικά με τον Stephen Drew (shortstop) της τάξης των 10 εκατομμυρίων προτιμώντας αποζημίωση 1.35 εκατομμυρίων.

Free agent o Alex Gonzalez
Δεν πρόκειται να μείνει στους Μιλγουόκι Μπρούερς ο Alex Gonzalez (shortstop), αλλά θα γίνει free agent. Την ίδια απόφαση πήραν οι Shaun Marcum (pitcher) και Francisco Rodriguez (pitcher).

Κράτησαν Cano και Granderson οι Γιάνκις
Ανανεώθηκαν μονομερώς τα συμβόλαια των Robinson Cano (infielder) και Curtis Granderson (outfielder) από τους Νιου Γιορκ Γιάνκις. Αμφότεροι θα εισπράξουν από 15 εκατομμύρια δολάρια το 2013.

Μένει Φιλαδέλφεια ο Carlos Ruiz
Έναντι 5 εκατομμυρίων δολαρίων ενεργοποιήθηκε ο όρος στο συμβόλαιο του Carlos Ruiz (catcher) των Φιλαδέλφεια Φίλις. Ο 33χρονος από τον Παναμά θα γίνει free agent την επόμενη offseason, αν δεν συμφωνήσει εκ νέου με τους Φίλις.

Πλούσια «αγορά»
Ξεχωρίζει ο Josh Hamilton (outfielder) στη φετινή «αγορά» των free agents. Διαθέσιμοι είναι επίσης οι Zach Greinke (pitcher) και David Ortiz (outfielder), όπως οι Michael Bourn (outfielder), A.J. Pierzynski (catcher), Scott Rolen (infielder), Delmon Young (outfielder), Torii Hunter (outfielder), Nick Swisher (outfielder), Ichiro Suzuki (outfielder), Marco Scutaro (infielder), B.J. Upton (outfielder), Mike Napoli (catcher), Joe Saunders (pitcher), Anibal Sanchez (pitcher), Jose Valverde (pitcher), Andy Pettitte (pitcher), Colby Lewis (pitcher) και Edwin Jackson (pitcher).

Στο νοσοκομείο ο Colon
Ο πρώην pitcher των Όκλαντ Αθλέτικς, Bartolo Colon, χτυπήθηκε στο στόμα από line drive αγωνιζόμενος στη Δομινικανή Δημοκρατία. Μοιραία μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο, όπου και παραμένει.

Πολλοί υποψήφιοι για Ρόκις
Οι Jerry Manuel, Pete Mackanin και Matt Williams προστέθηκαν στον κατάλογο υποψήφιων προπονητών των Κολοράντο Ρόκις. Προηγήθηκαν οι Tom Runnells, Jason Giambi και Walt Weiss. Θυμίζουμε πως ο Jim Tracy παραιτήθηκε στις 7 Οκτωβρίου.



Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved