NFL: Μέχρι την Πέμπτη ανταλλαγές

NFL: Μέχρι την Πέμπτη ανταλλαγές

Τις επόμενες ημέρες θα εκπνεύσει η προθεσμία για ανταλλαγές στο NFL και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Αρχικά οι ομάδες της λίγκας είχαν περιθώριο μέχρι την Τρίτη (30/10) να ολοκληρώσουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις. Εντούτοις το NFL έδωσε 48ωρη παράταση με αφορμή τα προβλήματα που προκαλεί ο τυφώνας «Σάντι». Ακόμα, οι Μπάλτιμορ Ρέιβενς, Νιου Γιορκ Τζάιαντς, Νιου Γιορκ Τζετς, Φιλαδέλφεια Ιγκλς και Ουάσινγκτον Ρέντσκινς ακύρωσαν τις σημερινές (29/10) προπονήσεις εξαιτίας του τυφώνα.

Δεν επιστρέφει ο Mays
Χωρίς τον Joe Mays (linebacker) θα πορευτούν στο υπόλοιπο πρωτάθλημα οι Ντένβερ Μπρόνκος. Άλλωστε τραυματίστηκε χθες στον αστράγαλο.

Εξετάσεις στον Tannehill
Ο quarterback των Μαϊάμι Ντόλφινς, Ryan Tannehill (quarterback), αποχώρησε πρόωρα από το χθεσινό ματς εναντίον των Νιου Γιορκ Τζετς έπειτα από σκληρό sack του Calvin Pace. Τη Δευτέρα (29/10) έγιναν ακτινογραφίες στο γόνατό του, αλλά δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα η σοβαρότητα του τραυματισμού.

Στηρίζουν Sanchez οι Τζετς
Ο Rex Ryan θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον Mark Sanchez σαν βασικό quarterback παρά τις ασταθείς του εμφανίσεις. Πάντως οι οπαδοί των Νιου Γιορκ Τζετς ζήτησαν τον Tim Tebow κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης αναμέτρησης με τους Μαϊάμι Ντόλφινς.

Προς ανταλλαγή ο Blount
Προς παραχώρηση φαίνεται πως είναι ο LeGarrette Blount (running back), καθώς οι Τάμπα Μπέι Μπακανίερς προτίθενται να τον ανταλλάξουν. Άλλωστε είναι ικανοποιημένοι από την απόδοση του αναπληρωματικού, Doug Martin. Γνωστοποιήθηκε επίσης πως ο Eric Wright (cornerback) υπέστη τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα.

Εμπιστοσύνη στον Quinn
Όσο είναι υγιής ο Brady Quinn (quarterback), θα παραμείνει στα βασικά πλάνα του Romeo Crennel. Ο προπονητής των Κάνσας Σίτι Τσιφς έχει υποβιβάσει τον Matt Cassel σε ρόλο αναπληρωματικού.

Αποκλείστηκε πάλι ο Jones-Drew
Από έναν ακόμα αγώνα θα απουσιάσει ο Maurice Jones-Drew (running back) των Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς. Θυμίζουμε πως έχασε το χθεσινό παιχνίδι του συλλόγου της Φλόριντα λόγω τραυματισμού στο πόδι, που θα τον κρατήσει εκτός όλων των προπονήσεων της τρέχουσας εβδομάδας.

Στους Τέξανς ο McClain
Η κάποτε επιλογή ντραφτ τρίτου γύρου, Terrell McClain (defensive tackle) ανακοινώθηκε από τους Χιούστον Τέξανς. Ο πρώην παίκτης των Καρολάινα Πάνθερς θα αντικαταστήσει τον David Hunter (defensive end), που προστέθηκε στον κατάλογο τραυματιών.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved