NFL: Δικαστική αναβολή λόγω τυφώνα

NFL: Δικαστική αναβολή λόγω τυφώνα

Ο τυφώνας που πλησιάζει την ανατολική ακτή των Η.Π.Α. ανέβαλε το προγραμματισμένο δικαστήριο για το σκάνδαλο περί τιμολόγησης τραυματισμών και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Θυμίζουμε πως οι Jonathan Vilma (linebacker των Νιου Ορλίνς Σέιντς), Will Smith (defensive end των Νιου Ορλίνς Σέιντς), Scott Fujita (linebacker των Κλίβελαντ Μπράουνς) και Anthony Hargrove (free agent defensive end) κατηγορούνται από το NFL για εμπλοκή στο περσινό σκάνδαλο των Νιου Ορλίνς Σέιντς. Οι παίκτες αμφισβήτησαν τις… δεύτερες τιμωρίες τους από τη λίγκα και επανέφεραν την υπόθεση στα πολιτικά δικαστήρια. Ωστόσο ο τυφώνας ανέβαλε τις πρώτες ακροάσεις. Μάλιστα δεν καθορίστηκε νέα ημερομηνία. Στο μεταξύ οι παίκτες είναι ελεύθεροι να αγωνιστούν με τις ομάδες τους.

Επίσημος αποκλεισμός του Fujita
Ο Fujita, πάντως, προστέθηκε στον κατάλογο τραυματιών. Θυμίζουμε πως υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον λαιμό, που ενδέχεται να τερματίσει την καριέρα του. Το κενό στο ρόστερ των Μπράουνς καλύφθηκε από την προώθηση του Brian Sanford (defensive lineman) από τη βοηθητική ομάδα.

Στο περιθώριο οι Phillips και Rocky Bernard
Εκτός της αποστολής για τον αγώνα (28/10) των Νιου Γιορκ Τζάιαντς με τους Ντάλας Καουμπόις έμειναν οι Kenny Phillips (safety) και Rocky Bernard (defensive tackle). Στη Νέα Υόρκη έμεινε και ο Jacquian Williams (linebacker), ενώ ο Ahmad Bradshaw (running back) ταξίδεψε όντας αμφίβολος.

Τέλος ο Sherrod
Πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί σε παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος ο Derek Sherrod (offensive tackle) των Γκριν Μπέι Πάκερς. Η επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου του 2011 δεν έχει ξεπεράσει ακόμα σοβαρό τραυματισμό στο πόδι, που τον ταλαιπωρεί από τον περασμένο Δεκέμβριο.

«Καμπάνα» στον Ziemba
Ποινή τεσσάρων αγωνιστικών επιβλήθηκε στον Lee Ziemba (offensive lineman) των Καρολάινα Πάνθερς. Άλλωστε βρέθηκε θετικός σε έλεγχο περί χρήσης απαγορευμένων ουσιών.

Παραμένει εκτός ο Porter
Δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα ο Tracy Porter (cornerback). Φέτος μεταγράφηκε από τους Νιου Ορλίνς Σέιντς στους Ντένβερ Μπρόνκος, αλλά τα καρδιακά προβλήματα που αντιμετωπίζει δεν του έχουν επιτρέψει ακόμα να ντεμπουτάρει, κάτι που δεν θα συμβεί στο κυριακάτικο (28/10) ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

Στοπ στα 199
Ταυτόχρονα θα ολοκληρωθεί το σερί των Bart Scott (linebacker) των Νιου Γιορκ Τζετς) και Michael Roos (offensive tackle) των Τενεσί Τάιτανς. Αμφότεροι έχουν συμμετάσχει σε 199 συνεχόμενο παιχνίδια, αλλά αποκλείστηκαν από τα κυριακάτικα (28/10) των συλλόγων τους.

Στην πρώτη ομάδα ο Cromartie-Smith
Προωθήθηκε από τη βοηθητική ομάδα ο Damon Cromartie-Smith (safety). Την ίδια ώρα οι Πίτσμπουργκ Στίλερς αποδέσμευσαν τον John Malecki (offensive lineman).

Έτοιμο το Λονδίνο για ομάδα NFL
Ο ιδιοκτήτης των Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς, Robert Kraft, είναι στο Λονδίνο για τον αγώνα (28/10) της ομάδας του εναντίον των Σέιντ Λούις Ραμς στο «Wembley». Ισχυρίστηκε πως η βρετανική πρωτεύουσα είναι έτοιμη να φιλοξενήσει μόνιμα σύλλογο της λίγκας.

Φυλάκιση παλαίμαχου NFLer
Τους επόμενους δεκαπέντε μήνες στη φυλακή θα περάσει ο Michael Bennett. O άλλοτε running back των Μινεσότα Βάικινγκς, Όκλαντ Ρέιντερς και Νιου Γιορκ Τζάιαντς καταδικάστηκε για εμπλοκή σε οικονομικό σκάνδαλο, στο οποίο δήλωσε ένοχος.

Αλλαγές στους Τζάγκουαρς
Αποδεσμεύτηκαν οι Brandon Marshall (linebacker) και Herb Taylor (offensive lineman) από τους Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς. Παράλληλα ενεργοποιήθηκε ο John Chick (defensive end) και προωθήθηκε στο βασικό ρόστερ ο John Parker Wilson (quarterback).



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved