MLB: Μεταφορά στο κρύο «Comerica Park»

MLB: Μεταφορά στο κρύο «Comerica Park»

Σήμερα (28/10, 03:07) διεξάγεται ο τρίτος τελικός του World Series ανάμεσα στους Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς και τους Ντιτρόιτ Τάιγκερς. Πολλά ακόμα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

Οι «γίγαντες» έχουν το προβάδισμα με 2-0, αλλά τα τρία επόμενα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα στη «Motor City». Η μεγαλύτερη διαφορά στο «Comerica Park» είναι η θερμοκρασία, καθώς έχει περισσότερο κρύο σε σχέση με το Σαν Φρανσίσκο. Αμφότερες οι ομάδες ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα τις πρωινές τους προπονήσεις στο γήπεδο. Οι μεν δηλώνουν έτοιμοι για το 3-0 και οι δε για το 2-1…

Υποψήφιοι προπονητές για Μάρλινς
Οι Μαϊάμι Μάρλινς έχουν μιλήσει ήδη με τους Bryan Price (pitching coach των Σινσινάτι Ρεντς) και Larry Bowa (παλαίμαχο shortstop). Αμφότεροι είναι υποψήφιοι για τη θέση του κόουτς, που έμεινε κενή μετά την απόλυση του Ozzie Guillen. Αντίθετα ο Brad Ausmus των Σαν Ντιέγκο Πάντρες απέρριψε την προοπτική περί μετακόμισης στον σύλλογο της Φλόριντα.

Κινδυνεύει με φυλάκιση παλαίμαχος MLBer
Για δεύτερη φορά οδηγήθηκε στο κρατητήριο ο Mark Grace εξαιτίας σύλληψης για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο πρώην παίκτης των Σικάγο Καμπς και Αριζόνα Ντάιμοντμπακς, μάλιστα, κινδυνεύει με φυλάκιση. Σημειώνουμε πως το 2001 κατέκτησε το World Series με τους «ντάιμοντς» και πως το 2003 αποσύρθηκε από το μπέιζμπολ.

Αβέβαιος ο Rivera
Δεν είναι σίγουρος αν θα επιστρέψει το 2013 ο Mariano Rivera. Ο θρυλικός closing pitcher των Νιου Γιορκ Γιάνκις υπέστη τραυματισμό στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, ο οποίος ίσως προκαλέσει το τέλος της καριέρας του.

Παρουσιάστηκε ο… Crawford
Δύο μήνες μετά την ανταλλαγή του από τους Μπόστον Ρεντ Σοξ, ο Carl Crawford παρουσιάστηκε από τους Λος Άντζελες Ντότζερς. Μάλιστα δήλωσε πως θα είναι έτοιμος για την προετοιμασία, αν και υποβλήθηκε σε εγχείρηση στον αγκώνα, δύο μέρες πριν αποκτηθεί.

Προστασία στους pitchers
Το MLB εξετάζει λύσεις, ώστε να αποφεύγονται τραυματισμοί των pitchers από line drives. Είναι πιθανό να εισαχθούν εναλλακτικά κράνη για τους pitchers στα θυγατρικά πρωταθλήματα της επόμενης σεζόν, ώστε να μειωθούν οι τραυματισμοί στο κεφάλι. Αν το μέτρο κριθεί πετυχημένο, τότε θα επεκταθεί στη Major League.

Δύο αποχωρήσεις στους Πάντρες
Οι Dustin Moseley (pitcher) και Tim Stauffer (pitcher) αποδεσμεύτηκαν μέσω του κατάλογου των waivers από τους Σαν Ντιέγκο Πάντρες. Αμφότεροι είναι τραυματίες και πιθανότατα θα εξελιχθούν σε free agents.

Προώθηση του Darren Bush
Ανακοινώθηκε πως ο Darren Bush είναι ο νέος bullpen coach των Όκλαντ Αθλέτικς. Θα καλύψει το κενό του Rick Rodriguez, που θα αναλάβει θέση κόουτς σε επίπεδο Minor League.

Στους Άστρος ο Lin
Μέσω του κατάλογου των waivers απέκτησαν οι Χιούστον Άστρος τον Che-Hsuan Lin (outfielder). Πρόσφατα αποδεσμεύτηκε από τους Μπόστον Ρεντ Σοξ. Παράλληλα υποβιβάστηκε ο Enerio Del Rosario (pitcher).



ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved