ΣΕΓΑΣ: Συνάντηση για τα προπονητικά κέντρα

ΣΕΓΑΣ: Συνάντηση για τα προπονητικά κέντρα

Συνάντηση με τις διοικήσεις των δύο μεγαλύτερων προπονητικών κέντρων της χώρας είχε την Πέμπτη (25/10) αντιπροσωπεία του ΣΕΓΑΣ.

Το πρωί της Πέμπτης, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Σταματόπουλος, ο εθνικός προπονητής, Δημήτρης Ευαγγελόπουλος και ο υπεύθυνος της εγκατάστασης για λογαριασμό της ομοσπονδίας, Γιώργος Πομάσκι, συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του ΟΑΚΑ, Πέτρο Γαλακτόπουλο και τον διευθυντή του Σταδίου, Βασίλη Κάκκο, προκειμένου να συζητήσουν για τα θέματα που έχουν προκύψει με τις εγκαταστήσεις και να βρεθούν λύσεις ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα με τις προπονήσεις των αθλητών.

Στη συνάντηση η οποία διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, οριστικοποιήθηκε η συμφωνία παραχώρησης των ξενώνων, τους οποίους ο ΣΕΓΑΣ θα αναλάβει να ανακατασκευάσει στο μέλλον (η διοίκηση ζήτησε πάντως από την ομοσπονδία να της γνωστοποιηθεί έγγραφο με τους αθλητές, που πρέπει να μένουν στα δωμάτια όλη τη σεζόν), ενώ τέθηκαν ζητήματα χρήσης του ανοιχτού και κλειστού σταδίου, τα οποία ο ΣΕΓΑΣ θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί κανονικά για τις ανάγκες του (στη διάθεση των αθλητών της ομοσπονδίας θα τεθεί και η σάουνα). Από εκεί και πέρα ανοικτό έμεινε το ζήτημα της ανακατασκευής της οροφής του κλειστού, η οποία στάζει όταν βρέχει, με αποτέλεσμα να πλημμυρίζει ο χώρος και να μπαίνει σε κίνδυνο η ασφάλεια των αθλητών που βρίσκονται στο παρκέ, αφού η διοίκηση του ΟΑΚΑ ξεκαθάρισε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα της στεγανοποίησης της οροφής (παρόλα αυτά ωστόσο, θα γίνει πρόταση από τη ελληνική ομοσπονδία κλασικού αθλητισμού, ώστε να βρεθεί η πιο ικανοποιητική λύση).

Ο ΣΕΓΑΣ, τέλος, εξασφάλισε επιπλέον κάρτες εισόδου για αθλητές που έρχονται περιστασιακά στην Αθήνα, ενώ έθεσε στην κουβέντα και ζητήματα ασφάλειας και ελέγχου στους χώρους του σταδίου.

Σε εξίσου καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τον νέο πρόεδρο του Αγίου Κοσμά, Κώστα Πρίφτη. Ο Κώστας Παναγόπουλος, ο υπεύθυνος της εγκατάστασης για λογαριασμό του ΣΕΓΑΣ, Δημήτρης Χαλβατζάρας, ο Δημήτρης Ευαγγελόπουλος και το μέλος της ΕΠΥΑ, πρώην πρωταθλητής του τριπλούν, Χρήστος Μελέτογλου, άκουσαν με ικανοποίηση πως τις επόμενες μέρες θα υπογραφεί η συμφωνία μεταξύ του Ελληνικού και της διοίκησης Αγίου Κοσμά, η οποία  θα διασφαλίζει ότι το Κέντρο θα παραμείνει ως έχει για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η πλευρά της ομοσπονδίας έθεσε θέματα ασφάλειας, συντήρησης, αλλά και καθαριότητας του χώρου, ενώ όσον αφορά στο τελευταίο, η ομοσπονδία θα αναλάβει τον καθαρισμό του κλειστού, ευθύνη που στη συνέχεια θα έχει αποκλειστικά το Κέντρο.

Ο κ. Πρίφτης δεσμεύτηκε πάντως να προχωρήσει στη συντήρηση των κλιματιστικών, όπως και του χορταριού, το οποίο θα έχει κοπεί έως την ερχόμενη Δευτέρα…Η Καλογρίδη με μπουρνούζι και η έξοδος Αρναούτογλου- Αντωνίου
Η Καλογρίδη με μπουρνούζι και η έξοδος Αρναούτογλου- Αντωνίου
Στέφανος Τσιτσιπάς: Συζήτηση με Αγραβάνη και Παππά στο ΟΑΚΑ - Το πρόγραμμα του Davis Cup
Στέφανος Τσιτσιπάς: Συζήτηση με Αγραβάνη και Παππά στο ΟΑΚΑ - Το πρόγραμμα του Davis Cup
Τούνη: Το απίθανο βίντεο με τον γιο της & η αποκάλυψη για το όνομα
Τούνη: Το απίθανο βίντεο με τον γιο της & η αποκάλυψη για το όνομα
Αντικαταθλιπτικά: Πόσο αποτελεσματικά είναι στη διαχείριση του πόνου;
Αντικαταθλιπτικά: Πόσο αποτελεσματικά είναι στη διαχείριση του πόνου;