NFL: Αρχίζει η δίκη του Lawrence Taylor

NFL: Αρχίζει η δίκη του Lawrence Taylor

Ξεκινά το δικαστήριο του παλαίμαχου NFLer Lawrence Taylor και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Ο πρώην linebacker των Νιου Γιορκ Τζάιαντς κατηγορήθηκε για βιασμό από 16χρονη το 2010. Πλέον η κοπέλα είναι 19 ετών, αλλά θα υποστηρίξει και στο δικαστήριο πως της προσφέρθηκαν 300 δολάρια, για να κάνει σεξ με τον Taylor. Δικαστήριο του Μανχάταν θα επιληφθεί του θέματος.

Απογοητευμένος ο Holmgren
Στο τέλος της σεζόν ο Mike Holmgren θα αποχωρήσει από την προεδρία των Κλίβελαντ Μπράουνς, όπως ανακοίνωσε ο νέος ιδιοκτήτης του συλλόγου. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, το διοικητικό στέλεχος των Μπράουνς παραδέχθηκε πως: «Δεν κερδίσαμε όσα παιχνίδια έπρεπε». Θυμίζουμε ότι ανέλαβε καθήκοντα τον Δεκέμβριο του 2009, αλλά δεν θα ολοκληρώσει το πενταετές συμβόλαιο, το οποίο υπέγραψε.

Τέλος η σεζόν για Fred Davis
Τραυματισμένος αποχώρησε από το γήπεδο ο Fred Davis (tight end) των Ουάσινγκτον Ρέντσκινς την προηγούμενη Κυριακή. Διαπιστώθηκε πως έσκισε τον αχίλλειο τένοντά του, οπότε η απουσία του από το υπόλοιπο πρωτάθλημα θεωρείται δεδομένη.

Έρχονται νέες αλλαγές στους Πάνθερς
Ο προπονητής των Καρολάινα Πάνθερς, Ron Rivera, εκτίμησε πως θα ακολουθήσουν νέες αλλαγές μετά την απόλυση του GM, Marty Hurney. Τόνισε πως στα τελευταία δέκα παιχνίδια της σεζόν θα κριθούν όλοι.

Αποκλείστηκε πάλι ο Polamalu
Ούτε κόντρα στους Ουάσινγκτον Ρέντσκινς την επόμενη Κυριακή (28/10) θα αγωνιστεί ο Troy Polamalu (safety) των Πίτσμπουργκ Στίλερς. Αποκλείστηκε επίσης ο Marcus Gilbert (offensive tackle). Αντίθετα οι Maurkice Pouncey (center), Rashard Mendenhall (running back) και Isaac Redman (running back) αναμένεται να επιστρέψουν.

Έγκριση δανείου για Πάκερς
Το NFL ενέκρινε δάνειο ύψους 58 εκατομμυρίων δολαρίων στους Γκριν Μπέι Πάκερς, οι οποίοι προτίθενται να αναβαθμίσουν το «Lambeau Field». Συνολικά το κόστος θα ανέλθει στα 143 εκατομμύρια δολάρια και θα προσθέσει 6,500 θέσεις στο γήπεδο.

«Έφυγε» η μητέρα του Jerry Jones
Στα 90 της πέθανε η Arminta Jones, μητέρα του ιδιοκτήτη των Ντάλας Καουμπόις. Πριν από μία εβδομάδα, μάλιστα, είχε γιορτάσει τα 90ά της γενέθλια. Η σχετική ανακοίνωση των Τεξανών τόνισε πως η Arminta ήταν η ιδανική εκπρόσωπος του συλλόγου. Εν τω μεταξύ οι Καουμπόις απέκτησαν τον free agent Charlie Peprah (safety), που δοκιμαζόταν τις δύο τελευταίες εβδομάδες.

Πήραν Toston οι Τζάγκουαρς
Αποδεσμεύτηκε ο Ryan Davis (defensive end), ώστε να αποκτηθεί ο Keith Toston (running back) από τους Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς. Άλλωστε ο Rashad Jennings θα αντικαταστήσει τον τραυματισμένο Maurice Jones-Drew, αλλά χρειαζόταν αναπληρωματικό.

Αλλαγές στους Ρέντκσινς
Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Keiland Williams (running back) από τους Ουάσινγκτον Ρέντσκινς. Την ίδια ώρα αποδεσμεύτηκε ο Ryan Grant (running back), ο οποίος χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα κατά τη διάρκεια της μηνιαίας του παρουσίας στους «πρωτευουσιάνους».



Euroleague: Με Καλάθη 2-1 η Φενέρ - Έβγαλε «σκούπα» η Ρεάλ
Euroleague: Με Καλάθη 2-1 η Φενέρ - Έβγαλε «σκούπα» η Ρεάλ
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός, Ελ Αραμπί: «Εδώ με την αξία μας, γεμάτοι προσδοκίες»
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός, Ελ Αραμπί: «Εδώ με την αξία μας, γεμάτοι προσδοκίες»
Euroleague: Σφυρίζουν το Game 4 του Παναθηναϊκού AKTOR οι διαιτητές του Game 3 του Ολυμπιακού
Euroleague: Σφυρίζουν το Game 4 του Παναθηναϊκού AKTOR οι διαιτητές του Game 3 του Ολυμπιακού
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Στόχος μας είναι να κερδίσουμε»
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Στόχος μας είναι να κερδίσουμε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved