Κουρνέτας: «Να διεκδικήσουμε τον τίτλο»

Κουρνέτας: «Να διεκδικήσουμε τον τίτλο»

Ψηλά έθεσε τον πήχη για τον Φοίνικα Σύρου ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, ο Βασίλης Κουρνέτας.

Ο 36χρονος πασαδόρος, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «πειρατών», τονίζοντας ότι στόχος της ομάδας του δεν είναι άλλος από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι για δεύτερη χρονιά στην οικογένεια του Φοίνικα. Ο κόσμος από πέρσι μας έχει αγκαλιάσει και για πρώτη φορά στη ζωή μου έκανα αγιασμό με τόσο κόσμο στο γήπεδο κι αυτή η εικόνα νομίζω ότι δικαιώνει και την απόφαση της διοίκησης να φέρει την ομάδα στο νησί. Πιστεύω να πάνε όλα καλά, να έχουμε την υγεία μας για να κάνουμε καλή προετοιμασία και να δέσουμε ως ομάδα προκειμένου να δώσουμε χαρά στον κόσμο που λογικά έχει υψηλές απαιτήσεις», τόνισε αρχικά, προσθέτοντας: «Η περσινή χρονιά νομίζω ότι μας έχει αφήσει με γλυκόπικρη γεύση... Όπως έχω πει πολλές φορές δεν μας άφησαν να διεκδικήσουμε αυτό που αξίζαμε. Στον αθλητισμό όμως όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Βέβαια δεν το έχουμε ξεχάσει και στόχος είναι να κάνουμε μια εξίσου καλή πορεία και να διεκδικήσουμε τον τίτλο».

Από την πλευρά του ο Σεμπάστιαν Κράουζε αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια τόσο για το νησί της Σύρου, όσο και για τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα: «Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Όλα είναι πολύ όμορφα και στο νησί νιώθεις σα να είσαι στον παράδεισο. Ειλικρινά δεν περίμενα κάτι περισσότερο και αισθάνομαι περίφημα. Εδώ και δύο μέρες είμαι πλέον με τους νέους μου συμπαίκτες, σιγά, σιγά γνωριζόμαστε καλύτερα αλλά από την πρώτη στιγμή είναι όλοι φιλικοί με υποδέχθηκαν θερμά κι είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά.

Δεν ξέρω την εικόνα των άλλων ομάδων αλλά από αυτά που ακούω θέλω να πιστεύω και εύχομαι να είμαστε στον τελικό του πρωταθλήματος και φέτος μακάρι να το κατακτήσουμε».

Την ικανοποίηση του που αποτελεί -πλέον- μέλος της οικογένειας του Φοίνικα, εξέφρασε και ο Γιάννης Τακουρίδης ο οποίος ευχήθηκε η χρονιά να κυλήσει αντίστοιχα με την περσινή: «Είμαι χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Φοίνικα, αφού πλέον κάθε Έλληνας αθλητής θέλει να έχει μια θέση στο ρόστερ του Φοίνικα που είναι μια οργανωμένη ομάδα την οποία στηρίζει ο κόσμος κι εύχομαι να πάνε όλα καλά... Είναι πολύ θετικό ότι υπάρχουν στόχοι ανάλογοι με τους περσινούς και σ' αυτό το κομμάτι οι φιλοδοξίες μας συμβαδίζουν. Απλά ελπίζω να μην έχουμε ατυχίες για να δουλέψουμε όπως πρέπει και να είμαστε έτοιμοι».



Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved