Σύσκεψη στο Μετς
Σύσκεψη στο κλειστό του Μετς για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του ντέρμπι στην Α1 γυναικών.
Από σύσκεψη σε σύσκεψη, που τουλάχιστον θα τους βοηθήσει να… συσφίξουν τις σχέσεις τους, συνεχίζεται η διαδικασία διεξαγωγής των φετινών ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.
Μετά την αντίστοιχη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Ρέντη πριν από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ανδρών την Τετάρτη (2/3), την Τρίτη (1/3) στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Μετς για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του αγώνα μεταξύ των «αιωνίων» στην Α1 γυναικών (7/3). Το «παρών» θα δώσουν εκπρόσωποι των δύο ομάδων, της αστυνομίας, της ομοσπονδίας και της ΓΓΑ.
Η συγκεκριμένη αναμέτρηση συμφωνήθηκε πρόσφατα ανάμεσα στους παραπάνω εμπλεκόμενους φορείς να διεξαχθεί με μαθητές και αθλητές στις εξέδρες.