«Γιγαντιαία» ισοφάριση για τους Πρέντατορς

«Γιγαντιαία» ισοφάριση για τους Πρέντατορς

Θέλουν να κρατήσουν τον Shea Weber οι Νάσβιλ Πρέντατορς και άλλα νέα από τον «κόσμο» του χόκεϊ επί πάγου.

Μπορεί οι Φιλαδέλφεια Φλάιερς να πρόσφεραν… 14ετές συμβόλαιο και 110 εκατομμύρια δολάρια στον παραπάνω restricted free agent, αλλά τα «αρπακτικά» το αποφάσισαν και ισοφάρισαν την πρόταση. Είναι ήδη ένα από τα ακριβότερα συμβόλαια στο NHL, οπότε ο all-star αμυντικός πολύ δύσκολα θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα, πλην των Πρέντατορς.

Κοντά σε αντιπρόταση το NHLPA

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της λίγκας και της ένωσης παικτών του NHL συνεχίστηκαν. Μάλιστα το NHLPA (σ.σ. ένωση παικτών) είναι έτοιμο να καταθέσει τη δική της πρόταση, η οποία φαίνεται πως βρίσκεται αρκετά κοντά στη «χρυσή τομή». Θυμίζουμε πως η τωρινή συλλογική σύμβαση εργασίας ολοκληρώνεται στις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ η έναρξη της επόμενης regular season είναι προγραμματισμένη για τις 11 Οκτωβρίου.

Υπογραφές στους Χαρικέινς

Νέο τριετές συμβόλαιο υπέγραψε ο αμυντικός Jay Harrison με τους Καρολάινα Χαρικέινς και θα εισπράξει συνολικά 4.5 εκατομμύρια δολάρια στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Μονοετές συμφωνητικό εξασφάλισε ο Zach Boychuk, 22χρονος αριστερός επιθετικός.



Ολυμπιακός: Σενάριο για τον Λούκασεν της Πάφου
Ολυμπιακός: Σενάριο για τον Λούκασεν της Πάφου
Πιέζει ο Ρονάλντο να φύγει από την Αλ Νασρ
Πιέζει ο Ρονάλντο να φύγει από την Αλ Νασρ
O Elite Λάμπρεχτς στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
O Elite Λάμπρεχτς στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Μια ανάσα από τον ΟΦΗ ο Ρομάνο
Μια ανάσα από τον ΟΦΗ ο Ρομάνο
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved