MVP ο Ζαραβίνας στα 36 του χρόνια

MVP ο Ζαραβίνας στα 36 του χρόνια

Οι 11 προπονητές της Α1 ανέδειξαν τον Γιώργο Ζαραβίνα ως τον κορυφαίο αθλητή του φετινού πρωταθλήματος και ο 36χρονος αρχηγός του Διομήδη Άργους αποδεικνύει πως η ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο.

Ο αριστερός εξτρέμ συγκέντρωσε 4 ψήφους και άφησε πίσω του τους συμπαίκτες του Χριστόφορο Νούνγκοβιτς (2 ψήφοι) και Θόδωρο Μεγαλοοικονόμου (1 ψήφο), καθώς και τον Χριστόφορο Μπακαούκα (2 ψήφοι) της ΑΕΚ (δύο λευκά) και δήλωσε: «Ευχαριστώ όλους τους προπονητές και τους δημοσιογράφους. Δεν θα συνέβαινε αυτό αν δεν υπήρχε η συμμετοχή όλων των συμπαικτών μου. Έγινε πολύ καλή δουλειά, όλους αυτούς τους μήνες. Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης για την πορεία του Διομήδη. Είναι σίγουρα απόδειξη πως η ηλικία δεν παίζει ρόλο και δεν αποτελεί εμπόδιο. Εξαρτάται όμως από τον κάθε αθλητή τι έχει αποφασίσει να κάνει στην καριέρα του. Ξεκάθαρο για εμένα όσο είμαι στο χώρο είναι πως ότι κάνω θα το κάνω σε υψηλό επίπεδο. Οταν δεν θα μπορώ να το κάνω όπως θέλω, θα σταματήσω.

Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι για να φτάσει ένας αθλητής να πάρει μια τέτοια διάκριση παίζουν ρόλο η τύχη, ο προπονητής και όλη η ομάδα, ειδικότερα αν κάνει πρωταθλητισμό, όπως συνέβη φέτος με τον Διομήδη».

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην κορυφαία επτάδα έκαναν δηλώσεις στο site της ΟΧΕ:

Χριστόφορος Νούνγκοβιτς (τερματοφύλακας Διομήδη): «Ήταν η καλύτερη χρονιά μου. Δεν περίμενα να φτάσω τόσο ψηλά. Η παρουσία μου οφείλεται και στην δουλειά που γίνεται στην άμυνα από όλη την ομάδα. Το καλοκαίρι είχαμε μία πολύ προετοιμασία και γευτήκαμε τους... καρπούς στο τέλος της. Σε κάθε αγώνα παίζαμε σαν να ήταν ο τελευταίος».

Χάρης Μάλλιος (πλέι μέικερ Διομήδη): «Στην ομάδα υπάρχει χημεία και ομοιογένεια και η οποία πρέπει να συνεχιστεί. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την ατομική διάκριση».

Θόδωρος Μεγαλοοικονόμου (πίβοτ Διομήδη): «Είναι τιμή η παρουσία μου στην καλύτερη 7αδα. Η πρόοδος που έχω κάνει οφείλεται στην πολύ και καλή προπόνηση».

Απόστολος Παλάσκας (αριστρός ίντερ ΠΑΟΚ): «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη. Πήραμε την 3η θέση στο πρωτάθλημα και κατακτήσαμε το Κύπελλο. Θα προσπαθήσουμε του χρόνου να έχουμε ακόμα καλύτερη παρουσία».

Χρήστος Τσάτσος (δεξιός ίντερ Αερωπού): «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτή την διάκριση. Είχαμε κάποιες αποχωρήσεις στον Αερωπό, αλλά... σφίξαμε τα δόντια και αντέξαμε. Έχω πρώτο στόχο να καθιερωθώ στην Εθνική και έπειτα να αγωνιστώ στο εξωτερικό».

Χριστοφορος Μπακαούκας (δεξιός εξτρέμ ΑΕΚ): «Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου χάρις τους οποίους μπορώ να πετυχαίνω τόσα γκολ. Και του χρόνου θα είμαι σταθερά στην πρώτη γραμμή. Και όταν σταματήσω θα συνεχίσω ως παράγοντας στο άθλημα που αγαπάω και αναδείχθηκα».



Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved