Φοίνικας – Ηρακλής: Οι δηλώσεις των παικτών

Φοίνικας – Ηρακλής: Οι δηλώσεις των παικτών

Κράβαρικ, Κουρνέτας και Ντόγκιτς αναλύουν τον τρίτο τελικό της Volleyleague ανάμεσα σε Φοίνικα Σύρου και Ηρακλή, με την νησιώτικη ομάδα να μειώνει σε 2-1 τις νίκες.

Οι παίκτες του Φοίνικα Σύρου, Τόμισλαβ Ντόκιτς και Βασίλης Κουρνέτας όπως και ο παίκτης του Ηρακλή Αντρέι Κράβαρικ μιλούν για τον τρίτο μεγάλο τελικό της Volleyleague.

Κουρνέτας: «Θέλαμε να ζήσουμε την ίδια ατμόσφαιρα και αύριο»

«Δεν πρέπει να πάρει ο νικητής το τρόπαιο σήμερα;», είπε αστειευόμενος ο πασαδόρος του Φοίνικα Σύρου Βασίλης Κουρνέτας, βλέποντας το κύπελλο. «Θέλαμε να ζήσουμε την ίδια ατμόσφαιρα και αύριο. Δεν σκεφτόμαστε την κούπα», συνέχισε.

Όσον αφορά στην εξέλιξη του αγώνα, είπε: «Ένα θεωρητικά δικό μας 4ο σετ, ο Ηρακλής κατάφερε και το γύρισε από 20-15 σε 25-20. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας αλλά μετά βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα, την ηρεμία γιατί σε εκείνο σημείο, χρειαζόμασταν ηρεμία και πήραμε, αν και δύσκολα, το τάι μπρεικ».

Ο πασαδόρος του Φοίνικα δεν δίστασε να σχολιάσει την ένταση που υπήρξε μεταξύ του ίδιου και του συμπαίκτη του, Ντόγκιτς. «Δεν ξέρω αν μας ωφέλησε η ένταση, αλλά έπρεπε να εκτονωθεί. Εξάλλου, όταν μπαίνουμε στο γήπεδο, ξεχνάμε τη διαμάχη».

 Ερωτηθείς εάν η ομάδα του μπορεί να πάει στον 5ο τελικό στη Μίκρα, ο Βασίλης Κουρνέτας σημείωσε: «Σήμερα δείξαμε ότι μπορούμε να πάμε στη Μίκρα, ενώ θα  μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει ακόμα και με 3-1. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε μία ημέρα, να μπούμε αύριο συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη 2η νίκη. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο μας, μας δίνει τεράστια ώθηση για να το καταφέρουμε».

Κράβαρικ: «Η ήττα πονάει»

Ο 41χρονος παίκτης του Ηρακλή, Αντρέι Κράβαρικ δήλωσε πως η ήττα πονάει, είτε είναι με 3-0 είτε με 3-2. «Όποια ήττα και αν δεχτείς σε τελικό, πονάει. Προσπαθήσαμε στο τάι - μπρέικ, αλλά δεν καταφέραμε να κρατήσουμε την διαφορά, όταν ξεφύγαμε με δύο πόντους. Και ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Στην αρχή μπήκαμε αποφασισμένοι και πήραμε το πρώτο σετ, αλλά μετά το δεύτερο τεχνικό τάιμ-άουτ, ο αντίπαλος έπαιξε φανταστικά σε όλους τους τομείς. Βέβαια είχε «κολλήματα» όπως και εμείς. Γι' αυτό και κάναμε μια τελευταία προσπάθεια η οποία μας βγήκε και μας έδωσε ενέργεια. Είναι κρίμα που δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την διαφορά στο τάι-μπρέικ», είπε ο «μπότζο».

Και συνέχισε: «Ο επόμενος  αγώνας είναι κάτι διαφορετικό. Είναι όμως ένας ακόμη τελικός και αυτό μας δίνει ενέργεια και κουράγιο. Έχουμε καλή κατάσταση και ομολογώ ότι δεν φοβάμαι το παιχνίδι σ' ότι αφορά την κούραση. Θα πρέπει όμως να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας».

Ντόγκιτς: «Δεν θέλαμε να τελειώσουμε τους τελικούς στη Σύρο»

Ο Τόμισλαβ Ντόγκιτς, το «βαρύ πυροβολικό» του Φοίνικα, είπε πως, «Δεν θέλαμε να τελειώσουμε τους τελικούς στη Σύρο, θέλαμε να παίξουμε και αύριο. Το 4ο σετ χωρά κριτική, δεν ξέρω τι έγινε, ωστόσο στο 5ο σετ όλα μπήκαν καλά, μπήκαμε με θέληση και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

«Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα δώσουμε ό,τι καλύτερο», συνέχισε.



Παναθηναϊκός: «Στο στόχαστρο ο Αντώνης Παπαδόπουλος της Ντόρτμουντ»
Παναθηναϊκός: «Στο στόχαστρο ο Αντώνης Παπαδόπουλος της Ντόρτμουντ»
«Στροφή» στους Έλληνες από τις μεγάλες ομάδες της Super League!
«Στροφή» στους Έλληνες από τις μεγάλες ομάδες της Super League!
ΝΒΑ: Πρόστιμο 25.000 δολαρίων στον Ράσελ
ΝΒΑ: Πρόστιμο 25.000 δολαρίων στον Ράσελ
Ο Πύρρος Δήμας στην πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του
Ο Πύρρος Δήμας στην πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved