«Ο τελικός να είναι γιορτή»

«Ο τελικός να είναι γιορτή»

Αυτή ήταν η ευχή των προπονητών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, του εκπροσώπου της Ομοσπονδίας και του εκπροσώπου της διοργανώτριας Πάτρας, στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε με αφορμή τη διεξαγωγή του αυριανού (17/3) τελικού.

Η αντίστροφη… μέτρηση για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ ανδρών ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ έχει ξεκινήσει! Αύριο στις 5.15 μ.μ. οι δύο ομάδες δίνουν «ραντεβού» στο «Δημ. Τόφαλος» της Πάτρας με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

«Να ευχαριστήσω την Ορμή και τον πρόεδρο, Ανδρέα Κόγκα για την φιλοξενία και τη διοργάνωση. Είμαι σίγουρος ότι θα σας δώσουμε το δικαίωμα να δείτε έναν ωραίο αγώνα. Πρόκειται για μία γιορτή, στην οποία θα δούμε ποιος θα κερδίσει, αύριο», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης ο οποίος δήλωσε πως και οι δύο ομάδες θα παίξουν με δύναμη, «Η δύναμη είναι ένα όπλο που και οι δύο ομάδες θα βάλουν. Και οι δύο είμαστε σε υψηλό επίπεδο και όλα τα όπλα που θα παρουσιάσουμε θα τα δούμε στο γήπεδο και τακτικά, και ουσιαστικά,. Ελπίζω πως θα δείτε έναν ωραίο αγώνα χάντμπολ».

Και συνέχισε: «Συνηθίζεται να λέγεται ότι δεν υπάρχει φαβορί σε τέτοιες διοργανώσεις. Ωστόσο εγώ θα πω ότι η ΑΕΚ έχει πλεονέκτημα, αλλά μέχρι εκεί».

«Για να υπάρξει μία μεγάλη ομάδα θα πρέπει να έχει κόσμο και γήπεδο. Εμείς δεν έχουμε γήπεδο, αλλά έχουμε καλή ομάδα και κόσμο από πίσω μας», συμπλήρωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης.

«Είναι ντέρμπι, και τα ντέρμπι κρίνονται στον ψυχολογικό τομέα πολύ. Δεν ξέρω τι θα μετρήσει παραπάνω. Μπορεί το άγχος, η θέληση, δεν ξέρει κανείς πως θα αντιδράσει στο γήπεδο η κάθε ομάδα, θέλει γρήγορες αποφάσεις. Θα φανούν επί σκηνής όλα», κατέληξε ο κόουτς ΑΕΚ.

Από την πλευρά του ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Στέλιος Υετίων τόνισε: «Να ευχαριστήσω από την πλευρά του ΠΑΟΚ την Ομοσπονδία. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς που λαμβάνουμε μέρος στον τελικός και πιστεύω ότι το δικαιούμαστε. Αποτελεί ορόσημο για την ομάδα. Είμαστε εδώ για έναν συγκεκριμένο σκοπό, είμαστε για το Κύπελλο, και έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για αυτό. Το κλισέ για 50 τις εκατό πιθανότητες στον καθένα, νομίζω ότι αυτός ο τελικός το δικαιώνει απόλυτα. Τα στοιχεία που θα επικρατήσουν είναι το θέλω και η καρδιά. Ελπίζουμε πως οι φίλαθλοι μας και της ΑΕΚ, θα μας αφήσουν όπως είπε ο Μπακαούκας να παίξουμε και να ευχαριστηθούμε το ματς».

Ο Στέλιος Υετίων συμπλήρωσε ακόμα: «Η υποστήριξη του φιλάθλου αποτελεί μεγάλο κίνητρο για εμάς. Είναι η πρώτη μας φορά σε τελικό και ο κόσμος θα παίξει αρκετά μεγάλο ρόλο»

Και συνέχισε: «Και οι δύο ομάδες γνωριζόμαστε μεταξύ μας, ο κάθε προπονητής ξέρει πως λειτουργεί ο αντίπαλος αλλά όλα αυτά θα τα βγάλουμε στο γήπεδο. Κανείς από εμάς δεν ήρθε για διακοπές».

Ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Δημήτρης Σταυρακάκης δήλωσε: «Έχει γίνει ό,τι είναι δυνατό για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Θα θέλαμε σε ένα γήπεδο που χωρά 4000 θεατές να το παρακολουθήσει περισσότερος κόσμος, αλλά για λόγους ασφαλείας έπρεπε να είναι περιορισμένος ο αριθμός των ατόμων»

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ορμής, Ανδρέας Κόγκας ως υπεύθυνος για τη διοργάνωση στην Πάτρα, λέγοντας: « Η Πάτρα είναι η Μητρόπολη του γυναικείου χάντμπολ με τις επιτυχίες της ομάδας μας, της Ορμής. Ελπίζουμε ο τελικός να είναι αντάξιος των δύο ομάδων και να πάνε όλα καλά. Η αστυνομική διεύθυνση ελέγχει απολύτως την κατάσταση. Ο αθλητισμός είναι θέαμα και πρέπει όλους να μας ενώνει. Οι αθλητές επιθυμούν να ευχαριστήσουν τους θεατές στον αγωνιστικό χώρο και να αποτραπούν επεισόδια εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος και πάνω από όλα το άθλημα μας».

Ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας ως εκπρόσωπος χορηγού της διοργάνωσης, τόνισε: «Να ευχηθώ να γίνει ωραίος αγώνας και να κερδίσει ο καλύτερος. Από την ενημέρωση που έχω όλα είναι στην εντέλεια. Ας ευχηθούμε στο τέλος όλοι μαζί να γιορτάσουμε τον Κυπελλούχο».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved