Στη Βόχα πέφτει η «αυλαία»

Στη Βόχα πέφτει η «αυλαία»

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Παμβοχαϊκό και την ΕΑΠ ολοκληρώνει την 14η αγωνιστική της Α1 ανδρών.

Η αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Volleyleague πέφτει το βράδυ της Δευτέρας (30/1, 19.00) στο κλειστό της Βόχας, όπου ο αήττητος εντός έδρας Παμβοχαϊκός υποδέχεται την ΕΑ Πατρών, η οποία προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες.

«Είμαστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι ως προς την σημασία του αγώνα, αφού ξέρουμε ότι παίζουμε με μια ομάδα που μάχεται για την παραμονή και δεν μας ξεγελά η βαθμολογική της θέση. Έχω ζητήσει από τους παίκτες μου να είναι προσεκτικοί κι η αλήθεια είναι ότι μας φοβίζει λίγο το άγνωστο, αφού δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστεί η ΕΑΠ», είπε αρχικά ο Νίκος Ζαλμάς και συνέχισε: «Προσωπικά θέλω να δω τους παίκτες μου να παίζουν καλό βόλεϊ, όχι μόνο αύριο, αλλά και στο επερχόμενο παιχνίδι με την Κηφισιά, αφού είναι δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια έτσι όπως ήρθαν τα αποτελέσματα. Χρειάζεται σοβαρότητα για να κλειδώσουμε την παρουσία μας στην τετράδα του πρωταθλήματος».

Σε αντίθεση με τους… χαλαρούς Πατρινούς, η ΕΑΠ χρειάζεται τους βαθμούς για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη, λίγο μετά την αποχώρηση του Μαντέκα, που πήρε μεταγραφή στην Ανόρθωση.
«Σίγουρα έχουμε πολύ δύσκολο έργο απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι ο Παμβοχαϊκός αλλά δεν έχουμε περιθώρια και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό», τόνισε ο Γιώργος Χριστόπουλος.



Sports Party* με το παιχνίδι ΑΕΚ-Άρης την Κυριακή από το Πάμε Στοίχημα
Sports Party* με το παιχνίδι ΑΕΚ-Άρης την Κυριακή από το Πάμε Στοίχημα
Αταμάν: «Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τέτοια παιχνίδια» (vid)
Αταμάν: «Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τέτοια παιχνίδια» (vid)
Με Πιτσίλκα το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Με Πιτσίλκα το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Πιτίνο: «Είπα στους Νικς να πάρουν τον Μίτσελ και εκείνοι πήραν τον… Νιλικίνα»
Πιτίνο: «Είπα στους Νικς να πάρουν τον Μίτσελ και εκείνοι πήραν τον… Νιλικίνα»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved