Μακριά από το… 0-3

Μακριά από το… 0-3

Ο Ολυμπιακός θέλει να σπάσει την... κατάρα της 3ης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΟΚ, που ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τον Λινς.

Μπαίνοντας στο κλειστό του Ρέντη το απόγευμα της Δευτέρας (31/10, 19.00, Novasports 3) για να υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός θέλει να ξεφύγει από την… κατάρα της 3ης αγωνιστικής για τους γηπεδούχους.

Στα πέντε παιχνίδια, που έγιναν ήδη, οι φιλοξενούμενοι πέρασαν φουριόζοι και μάλιστα με 3-0 από τις αντίπαλες έδρες και στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι να… κάνουν τη διαφορά.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την ήττα από τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, όπως τόνισε ο προπονητής του, Γιάννης Καλμαζίδης:

«Θα ακουστεί κοινότυπο αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Όλα τα παιχνίδια φέτος είναι πολύ δύσκολα και δεν μπορείς να κάνεις καμία πρόβλεψη για το σκορ πριν από το ματς. Θέλω να ξεκινήσουμε τον αγώνα όπως και στην Αλεξανδρούπολη, με την ίδια σοβαρότητα, αλλά και με πολύ μεγαλύτερη διάρκεια για να πάρουμε τη νίκη».
 

Χωρίς Λινς ο ΠΑΟΚ

Ο Ράφαελ Λινς μπορεί να ήρθε στην Ελλάδα μετά από μεγάλη καθυστέρηση, ωστόσο το παιχνίδι στο Ρέντη θα το δει από την τηλεόραση. Ο Βραζιλιάνος ακραίος έχει καιρό να προπονηθεί, ο ώμος του δεν ήταν σε ιδανική κατάσταση και μία ίωση έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσει καν την αποστολή στην Αθήνα.

«Ο Ράφα προέρχεται από ένα δύσκολο καλοκαίρι, όπου έκανε την επέμβαση του στον ώμο, καθυστέρησε να έρθει κι όταν ήρθε χτυπήθηκε από ίωσης, οπότε είναι ανέτοιμος από κάθε πλευρά και δεν ήθελα να ρισκάρω πιθανό τραυματισμό του», είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μέλκας και συνέχισε:

«Αντιμετωπίζουμε έναν Ολυμπιακό που δεν είναι στην καλύτερη του κατάσταση, αλλά το ίδιο και σε μεγαλύτερο βαθμό ισχύει και για μας. Ο αντίπαλος μας έχει δύο σπουδαία επιθετικά ατού όπως είναι οι Χιμένες, Νοβότνι, αλλά κι εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό απ' ό,τι στα δύο προηγούμενα ματς για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας».

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.




Κάρπαθος: Γιατί βγήκε ο καρχαρίας στην επιφάνεια και πόσα εκατομμύρια χρόνια ζει στην Ελλάδα
Κάρπαθος: Γιατί βγήκε ο καρχαρίας στην επιφάνεια και πόσα εκατομμύρια χρόνια ζει στην Ελλάδα
Παναθηναϊκός AKTOR: Νέες ενοχλήσεις ο Λεσόρ - Θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του
Παναθηναϊκός AKTOR: Νέες ενοχλήσεις ο Λεσόρ - Θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του
Ιστιοπλοΐα: Κορυφαίος νέος αθλητής του κόσμου ο Νικόλαος Παππάς του Ν.Ο. Βόνιτσας
Ιστιοπλοΐα: Κορυφαίος νέος αθλητής του κόσμου ο Νικόλαος Παππάς του Ν.Ο. Βόνιτσας
Conference League: Τα highlights του ΑΕΚ – Σάμροκ Ρόβερς | Η βαθμολογία και τα αποτελέσματα
Conference League: Τα highlights του ΑΕΚ – Σάμροκ Ρόβερς | Η βαθμολογία και τα αποτελέσματα
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved