Δρίκος: «Στόχος η Ελλάδα»

Δρίκος: «Στόχος η Ελλάδα»

«Θα διατηρήσουμε την προσοχή μας στο ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί για εμάς ο στόχος είναι εδώ και η Ευρώπη είναι γιορτή», είπε ο προπονητής του Ηρακλή μετά τη νίκη επί της Λαμίας.

Παρά την εξαιρετική πορεία στο Champions League, όπου, όπως και στην Ελλάδα, είναι αήττητος, ο Σωτήρης Δρίκος ξεκαθάρισε μετά τη νίκη επί της Λαμίας ότι βασικός στόχος του Ηρακλή είναι το ελληνικό πρωτάθλημα:

«Έχω την αίσθηση ότι η πίεση που θα νιώθει η Λαμία μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στην έδρα της θα είναι τόση θα την κάνει να δυσκολέψει άλλες ομάδες. Το ότι νικήσαμε με 3-0 οφείλεται κυρίως στην συγκέντρωση μας, στην ικανότητα των παιδιών στο σέρβις αλλά και στην πίεση που ασκήσαμε στη Λαμία ώστε να πιέσει και αυτή στο σέρβις και να κάνει λάθη. Έχουμε ήδη στρέψει το ενδιαφέρον μας από την Ευρώπη στο ελληνικό πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την προσοχή μας γιατί για μας ο στόχος είναι εδώ και η Ευρώπη είναι γιορτή».

Ο κορυφαίος παίκτης του Ηρακλή, Νίκος Σμαραγδής, δήλωσε: «Δείξαμε σοβαρότητα κι απομονώσαμε στο μυαλό μας το Champions League από το πρωτάθλημα. Παίξαμε καλά, πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε σε ένα δύσκολο γήπεδο, κι όχι τόσο εύκολα όσο ίσως φαντάζει το τελικό σκορ»

Πέρα από την ήττα, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να προβάλλει αντίσταση στον Ηρακλή, τονίζοντας ότι οι παίκτες του έμειναν στη χαρά της πρόκρισης στο CEV Cup: «Μείναμε στην ευρωπαϊκή μας πρόκριση και δεν καταφέραμε να συγκεντρωθούμε στο σημερινό παιχνίδι. Με τα λάθη που είχαμε από την πίεση στο σέρβις και το μπλοκ του Ηρακλή, χάλασε η ψυχολογία μας. Κάναμε μία προσπάθεια στο τρίτο σετ αλλά και πάλι ακολούθησαν τα γνωστά μας λάθη. Αυτό που μας απασχολεί είναι ότι προβάλλαμε μικρή αντίσταση».

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.




Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved