Ευχαριστήρια ανακοίνωση Μακρόπουλου

Ευχαριστήρια ανακοίνωση Μακρόπουλου

«Ευχαριστώ» του Παναθηναϊκού στις παίκτριες και τους παράγοντες που στηρίζουν τον σύλλογο στις δύσκολες στιγμές.

Ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί τις αθλήτριες που παρέμειναν στον σύλλογο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, εξέδωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, στην οποία αναφέρεται:

«Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο, Αχιλλέας Μακρόπουλος και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστούν θερμά τόσο την αρχηγό Ξανθή Μυλωνά, όσο και τις Μαρία Χατζηνικολάου, Έλενα Χριστοδούλου, Όλγα Μαλουσάρη για την εμπιστοσύνη τους στο Σύλλογο στην δύσκολη αυτή στιγμή του Σωματείου μας.

Επιπλέον, καλωσορίζει τις Ελένη Ιχτιάρη, Ελένη Κουτσιβίτη, Αναστασία Μικρουδάκη στον Σύλλογο.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ ευχαριστεί –επίσης- και τον προπονητή Σπύρο Χουντουμάδη για τη συνεργασία, το ήθος και την υποστήριξή του και δεσμεύεται ότι θα είναι κοντά του σε ό,τι χρειαστεί.

Τέλος, θερμές ευχαριστίες και στον έφορο του τμήματος Δημήτρη Μούρτο αλλά και τον βοηθό του Νίκο Λάζο που σε συνεργασία πάντα με τον γενικό αρχηγό, Πανίκο Χρυσοστόμου κατάφεραν σε γρήγορο χρονικό διάστημα να κλείσουν το ρόστερ με τις Ελληνίδες αθλήτριες.

Δέσμευση όλου του Διοικητικού Συμβουλίου είναι ο Παναθηναϊκός να βαδίσει αξιοπρεπώς στο Πρωτάθλημα της Α1 με την απαραίτητη ενίσχυση από αθλήτριες του εξωτερικού, πάντα με γνώμονα τη μηδενική επιβάρυνση του Συλλόγου που ταλανίζεται –όπως είναι γνωστό- από πολλά προβλήματα».



Παναιτωλικός: Με Κουτσερένκο η αποστολή για τον ΠΑΟΚ
Παναιτωλικός: Με Κουτσερένκο η αποστολή για τον ΠΑΟΚ
Η εύλογη απορία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τα υβριστικά στο ΣΕΦ
Η εύλογη απορία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τα υβριστικά στο ΣΕΦ
Euroleague Βαθμολογία: Σε… τροχιά πλεονεκτήματος Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός
Euroleague Βαθμολογία: Σε… τροχιά πλεονεκτήματος Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός
Μπαρτζώκας: «Θα κάνει μαγνητική ο Μόρις, μάλλον βαρύ διάστρεμμα»
Μπαρτζώκας: «Θα κάνει μαγνητική ο Μόρις, μάλλον βαρύ διάστρεμμα»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved