Αισιοδοξία στην ΑΕΚ για Μίτσελ

Αισιοδοξία στην ΑΕΚ για Μίτσελ

Τη Δευτέρα (8/8) θα ξεκαθαρίσει η παραμονή ή όχι του Μίτσελ στην ΑΕΚ, καθώς θα συναντηθούν οι εκπρόσωποι του παίκτη με τη διοίκηση της Μπέρμιγχαμ για να μείνει ελεύθερος.

Η πλευρά του 25χρονου Ισπανού μέσου είναι αισιόδοξη πως θα βρεθεί η λύση με την αγγλική ομάδα για το ύψος της αποζημίωσης που θα εισπράξει ο παίκτης και στη συνέχεια θα αρχίσουν οι συζητήσεις με την διοίκηση της Ένωσης.

Κι αυτό επειδή αν και υπάρχει επιθυμία και από τις δύο πλευρές να συνεχίσουν την συνεργασία τους, δεν τα έχουν βρει ακόμη στα λεφτά.

Ο παίκτης ζητά 500.000 ευρώ, ενώ η ΑΕΚ προσφέρει 350.000 ευρώ συν μπόνους, ωστόσο εφόσον υπάρχει η διάθεση, αναμένεται να βρεθεί η χρυσή τομή. Αν λοιπόν όλα κυλήσουν ομαλά, ο Μίτσελ αναμένεται στα μέσα της εβδομάδας για να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει.{textlink}

Αυτή την εξέλιξη την περιμένει με αγωνία ο Μανόλο Χιμένεθ, καθώς υπάρχει ένα κενό στη μεσαία γραμμή των «κιτρινόμαυρων» που πρέπει άμεσα να καλυφθεί.



WRC: Νικητής ο Όλιβερ Σόλμπεργκ στο Μόντε Κάρλο
WRC: Νικητής ο Όλιβερ Σόλμπεργκ στο Μόντε Κάρλο
Λυκογιαννης: «Δεν ξέρω τι έγινε. Ρωτήστε τον Μπαρτζώκα»
Λυκογιαννης: «Δεν ξέρω τι έγινε. Ρωτήστε τον Μπαρτζώκα»
Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Τζοόυνς
Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Τζοόυνς
Τα έβαλε με όλους και με όλα ο Μπαρτζώκας
Τα έβαλε με όλους και με όλα ο Μπαρτζώκας
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved