Δύσκολα ο Κουίνσι, ετοιμάζει Τότσε

Δύσκολα ο Κουίνσι, ετοιμάζει Τότσε

Ο Κουίνσι δεν προπονήθηκε ούτε το Σάββατο (30/07) και η συμμετοχή του στον επαναληπτικό προκριματικό του Champions League με την Οντένσε την Τρίτη (02/08) δυσκολεύει αρκετά.

Ο Γκανέζος ακραίος επιθετικός έχει υποστεί σύσπαση στο δεξιό τετρακέφαλο από την προπόνηση της Πέμπτης (28/07) και παρά τις θεραπείες στις οποίες έχει υποβληθεί όλο αυτό το διάστημα, δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις. Το Σάββατο, ο Κουίνσι ξεκίνησε αρχικά με ατομικό πρόγραμμα ωστόσο στη συνέχεια έκανε ξανά θεραπεία.

Από την πλευρά του ο Αντώνης Πετρόπουλος, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αριστερό γλουτό, προπονήθηκε εκ νέου ατομικά ωστόσο έχει περισσότερες πιθανότητες να παίξει κόντρα στους Δανούς. Στην προπόνηση του Σαββάτου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο Γιώργος Ιωαννίδης, που επίσης έχει πρόβλημα τραυματισμού.

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, προπονήθηκαν κανονικά και μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, επιδόθηκαν ασκήσεις ταχύτητας και ταχυδύναμης. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με «οικογενειακό διπλό» στο οποίο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έδωσε αρκετή έμφαση στην τακτική.

Ετοιμάζει Τότσε

Ο Φερέιρα όπως έδειξε και στο διπλό ετοιμάζει κόντρα στην Οντένσε και τον Τότσε σε περίπτωση που ο Πετρόπουλος δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Ο Ισπανός αγωνίστηκε με τους βασικούς, ενώ για κάποιο διάστημα τη θέση του πήρε ο Κλέιτον.

Για τις υπόλοιπες θέσεις ο Πορτογάλος δεν έχει... διάθεση για εκπλήξεις. Ο Τζόρβας θα είναι τερματοφύλακας, ο Σπυρόπουλος αριστέρα, ο Βύντρα δεξιά, οι Μπουμσόνγκ και Σαριέγκι στο χώρο της άμυνας, ενώ οι Σιμάο, Κατσουράνης, Νίνης θα παίξουν στα χαφ. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα παίξει ο Λέτο και στο δεξί ο Μαρίνος.



Challenge Cup: Βήμα πρόκρισης για την ΑΕΚ κόντρα στην ιταλική Βαλεφόλια
Challenge Cup: Βήμα πρόκρισης για την ΑΕΚ κόντρα στην ιταλική Βαλεφόλια
ΠΑΟΚ: Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα πάει για το «μπαμ» με τον Νάναλι, λένε οι Σέρβοι!
ΠΑΟΚ: Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα πάει για το «μπαμ» με τον Νάναλι, λένε οι Σέρβοι!
Champions League: Πάρτι Τσέλσι με Μπαρτσελόνα - «Βόμβα» Μπάγερ στο Μάντσεστερ - Τα αποτελέσματα
Champions League: Πάρτι Τσέλσι με Μπαρτσελόνα - «Βόμβα» Μπάγερ στο Μάντσεστερ - Τα αποτελέσματα
Αταμάν: «Μπορούμε να παίξουμε άμυνα, πρέπει να βελτιώσουμε την συγκέντρωσή μας»
Αταμάν: «Μπορούμε να παίξουμε άμυνα, πρέπει να βελτιώσουμε την συγκέντρωσή μας»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved