«Παράφρονες και καφετζήδες»!

«Παράφρονες και καφετζήδες»!

Ανακοίνωση σε «σκληρή» γλώσσα εξέδωσε ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Τριανδρίας κατηγορώντας την διοίκηση του «Δικεφάλου» τόσο για τα οικονομικά του συλλόγου, όσο και για τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Τελικά η ιστορία επαναλαμβάνεται με τον πιο δυσάρεστο και ηχηρό τρόπο. Οποιοσδήποτε αντικειμενικός παρατηρητής ασχοληθεί λιγάκι με το φαινόμενο «ΠΑΕ ΠΑΟΚ» θα δυσκολευτεί πάρα πολύ να βρει διαφορές ανάμεσα στη σημερινή κατάσταση και σε αυτήν πριν μερικά χρόνια. Μόνο στα πρόσωπα.

Πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές μετακινούνται σε ανταγωνιστική ομάδα χωρίς να εισπράξει ο ΠΑΟΚ ευρώ, διοικούντες που δεν γνωρίζουν ούτε τα βασικά (πχ ρήτρες), δημοσιογράφοι επιστρατεύονται για να ταΐσουν τον κόσμο σανό ότι όλα είναι όμορφα και ρόδινα ενώ προκύπτουν διαρκώς προβλήματα χάνοντας τον ένα παίκτη μετά τον άλλο αλλά ξαφνικά εμφανίζεται άλλος και «μειώνουμε» τον προηγούμενο κλασσικά, παρά την εξάντληση των διαρκείας και τη συμμετοχή στην Ευρώπη το ταμείο είναι αδικαιολόγητα μείον... και οι δικαιολογίες τύπου Νova και ΟΠΑΠ δεν πείθουν ούτε τους ίδιους.

Πρόσφατα ακούσαμε ακόμα μια φορά (όποιος θυμάται πότε ήταν η προηγούμενη φορά που ακούστηκε αυτό κερδίζει διαρκείας) ότι η ομάδα μπαίνει μέσα από την Ευρώπη, τη στιγμή που και το τελευταίο χωριό της ποδοσφαιρικής υπερδύναμης Μολδαβίας φτιάχνει ομάδα από τη συμμετοχή της και μόνο σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις...

Και για να μην ξεχνιόμαστε, σιγή και αδιαφάνεια γύρω από το ιδιοκτησιακό-διοικητικό μέλλον, διοίκηση με ελλιπή στελέχη οργανωτικά και ποσοτικά, στασιμότητα στο προπονητικό, μηδενική ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου, απομόνωση και καμουφλάζ του μεγαλομετόχου λαού απο τον διαχειριστή (βλέπε ρήτρα εμπιστευτικότητας στους επενδυτές για το άνοιγμα της ΠΑΕ) επιλεκτική μείωση στις αποδοχές ποδοσφαιριστών (φαίνεται οι «μετανοημένοι» προδότες είναι στο απυρόβλητο) και άλλα όμορφα.

Παράνοια είναι όταν κάποιος κάνει ακριβώς τις ίδιες επιλογές, αλλά κάθε φορά περιμένει διαφορετικό αποτέλεσμα. Οπότε εύκολα οδηγείται κάποιος στο συμπέρασμα ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διοικείται είτε από παράφρονες, είτε από καφετζήδες. Γιατί όλες αυτές οι αποτυχημένες επιλογές εδώ και ενάμιση χρόνο μπορεί να μην υποδηλώνουν δόλο ΣΗΜΕΡΑ, σίγουρα όμως δείχνουν ανικανότητα».

Έρχεται το πιο ξεκαρδιστικό γουέστερν για να δεις με το παρεάκι σου
Έρχεται το πιο ξεκαρδιστικό γουέστερν για να δεις με το παρεάκι σου
Ζιντάν: «Καμία ομάδα δεν είναι φαβορί»
Ζιντάν: «Καμία ομάδα δεν είναι φαβορί»
Στον έκτο τελικό θα γίνει σφαγή
Στον έκτο τελικό θα γίνει σφαγή
Άρης: Το «αντίο» του Σπανού
Άρης: Το «αντίο» του Σπανού

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης