«Καυτός» μήνας ο Φλεβάρης

Ο Φεβρουάριος θα είναι ο μήνας που θα κρίνει πολλά για την περαιτέρω πορεία του Παναθηναϊκού.

Αυτό είναι απόλυτα λογικό, αφού μέσα σ’ αυτό το διάστημα θα κριθεί το μέλλον της ομάδας, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Τα μέλη της διοίκησης αναμένεται να συναντηθούν μέσα στον Φλεβάρη και συγκεκριμένα μετά το ντέρμπι του Φαλήρου με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να σταθμίσουν την διαμορφωθείσα κατάσταση και να καθορίσουν τον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα.

Οι «πράσινοι» καλούνται να ξεπεράσουν έναν αγωνιστικό Γολγοθά, το επόμενο διάστημα.

Μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ, το Σάββατο (30/1), ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να αντιμετωπίσει κατά σειρά, τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, την ΑΕΚ, ως γηπεδούχο στο Ολυμπιακό Στάδιο, για το πρωτάθλημα και τον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου και τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Από την πορεία των «πρασίνων» θα καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις της διοικούσας επιτροπής και των υπόλοιπων μετόχων και θα φανεί πόσο ευοίωνο, ή δυσοίωνο θα είναι το μέλλον τους.



Μόντε Μόρις: Μια λύση ανάγκης, μια αναγκαστική μεταγραφή για τον Ολυμπιακό (pics, vid)
Μόντε Μόρις: Μια λύση ανάγκης, μια αναγκαστική μεταγραφή για τον Ολυμπιακό (pics, vid)
Eurocup: Επιστροφή στις νίκες κόντρα στη Βενέτσια ψάχνει ο Άρης
Eurocup: Επιστροφή στις νίκες κόντρα στη Βενέτσια ψάχνει ο Άρης
BCL: Κόντρα στην Πατριότι Λέβιτσε η αήττητη ΑΕΚ
BCL: Κόντρα στην Πατριότι Λέβιτσε η αήττητη ΑΕΚ
Europe Cup: Στην γραμμή εκκίνησης ΠΑΟΚ και Περιστέρι
Europe Cup: Στην γραμμή εκκίνησης ΠΑΟΚ και Περιστέρι
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Πυροβολισμός, εκβιασμός και χωρισμός στο Μία νύχτα μόνο για Λάλο - Λαμπροπούλου