Σνάουτσνερ: «Νο1 ο Βιεϊρίνια»

Σνάουτσνερ: «Νο1 ο Βιεϊρίνια»

Τον Αντρέ Βιεϊρίνια έδειξε ως τον δυσκολότερο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει (έστω και στην προπόνηση) ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.

Ο 32χρονος δεξιός μπακ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για την πέμπτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ, τους προσωπικούς τους στόχους, αλλά και για εκείνους που έχει θέσει ως μέλος της ομάδας του Δικεφάλου, για την απαιτητική προετοιμασία του Μπολονι και για το μικρό παράπονο που έχει από την Εθνική της χώρας του.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Για την προετοιμασία με τον Μπόλονι και τα καινούργια στοιχεία: «Για εμένα είναι η Πέμπτη προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι το ίδιο με τον Φερνάντο Σάντος, αλλά μοιάζει. Έχουμε πολλά πράγματα που είναι ίδια. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Κάνουμε πολύ δυνατή προπόνηση και είναι πολύ σημαντικό αυτό το κομμάτι για όλη τη χρονιά. Σημασία έχει τώρα η φυσική κατάσταση και η δουλειά».

Για τη διαφορά στο θέμα του προπονητή: Πέρσι είχαμε τρεις προπονητές και αυτό δεν ήταν καλό. Ο κάθε προπονητής έχει διαφορετική φιλοσοφία και άλλο ρυθμό στην προπόνηση. Ωστόσο πέρσι περάσαμε στα πλέι οφ και μείναμε πίσω ένα βαθμό πίσω από τον Παναθηναϊκό. Πέρσι όμως ήταν γενικά μία καλή χρονιά».

Για τις διαφορές της άμυνας πέρσι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια: «Δεν ξέρω πού ήταν το πρόβλημα. Ήταν οι ίδιοι παίκτες, αλλά δεχτήκαμε πάρα πολλά γκολ. Δεν είναι μόνο τέσσερις παίκτες η άμυνα. Όλη η ομάδα πρέπει να δουλεύει για το αμυντικό κομμάτι».

Για το αν επηρέασαν τα πολλά παιχνίδια και πως θα αντιδράσει φέτος η ομάδα: «Η προετοιμασία πέρσι ήταν πιο χαλαρή και μετά το πληρώσαμε μέσα στη σεζόν, το ότι δεν δουλέψαμε καλά στη φυσική κατάσταση στην προετοιμασία. Όλο το χρόνο η ομάδα δεν είχε δύναμη και η ομάδα το πλήρωσε αυτό».

Για τη διατήρηση του κορμού και φέτος: «Κάθε χρόνο είμαστε ένα κλικ μπροστά. Η ομάδα είναι ίδια εκτός από κάποιες προσθήκες. Ξέρουμε πως παίζει ο καθένας και αυτό πιστεύω ότι παίζει το ρόλο του. Είμαστε μαζί για χρόνια και ξέρουμε όλοι ο ένας τον άλλον».

Για την παρουσία των μικρών στην προετοιμασία: «Πιστεύω ότι οι μικροί που είναι εδώ ξέρουν πού βρίσκονται. Μόνο καλό είναι για τα παιδιά να είναι εδώ. Οι έμπειροι μπορούν να βοηθούν τους μικρούς και κάθε μέρα βλέπει πως δουλεύουμε και τι πρέπει να κάνουμε».

Για τον Ρομπέρ και πώς να τον αντιμετωπίζει: «Είναι καλός παίκτης. Θυμάμαι ότι και με τον Πανθρακικό παίζαμε κόντρα. Μπορεί να τρέξει πολύ στο γήπεδο, να βοηθήσει».

Για το αν φέτος θα ανεβαίνει λίγο στην επίθεση: «Δεν είναι και ό,τι πιο σημαντικό για μένα. Πρέπει στα παιχνίδια πολλές φορές να ανεβαίνω και πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω».

Για το δυσκολότερο αντίπαλο: «Ο Βιεϊρίνια... Από άλλες ομάδες να πω την αλήθεια δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Ο Βιεϊρίνια είναι πολύ καλός παίκτης, γρήγορος, είναι πολύ καλός στην ντρίμπλα. Είναι ο νούμερο 1 στην Ελλάδα».

 

Για την αποχώρηση του Κουτσιανικούλη: «Είναι θέμα του προέδρου και του Βασίλη. Εμείς ήμασταν με το Βασίλη, δύο χρόνια και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα μαζί του. Καλή συνέχεια όπου και να πάει».

Για το φιλικό με τη Φορτούνα: «Είναι το πρώτο τεστ για εμάς. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς είναι τρεις εβδομάδες μετά για εμάς για το EuropaLeague. Τα φιλικά είναι σημαντικά για να δούμε την ομάδα στο γήπεδο».

Για το πόσο θα παραμείνει ακόμα στον ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω. Είμαι 32 τώρα και αν δεν έχω προβλήματα τραυματισμών πιστεύω μπορώ να παίξω 3-4 χρόνια».

Για το αν περιμένει κάποια κλήση του στην Εθνική Πολωνίας: «Πριν 3-4 χρόνια ίσως. Το περιμένω ακόμα να με καλέσουν στην Εθνική ομάδα. Κανένας όμως δε με πήρε ή δε ρωτάει πώς πάει η ομάδα και πως έπαιξα εγώ. Τι μπορώ να κάνω εγώ; Παίζει ρόλο και το ότι παίζω στο ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί στην Πολωνία κανένας δεν το παρακολουθεί».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο της καριέρας του: «Έχω παίξει τέσσερα χρόνια στον Ηρακλή και στον ΠΑΟΚ είναι η πέμπτη μου χρονιά. Τον ΠΑΟΚ τον έχω στην καρδιά μου».



Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved