Αρχίζει το… τρέξιμο

Αρχίζει το… τρέξιμο

Τα «βάσανα» για τους παίκτες του Παναθηναϊκού θα ξεκινήσουν την Παρασκευή (1/7), ημέρα κατά την οποία θα αρχίσει ουσιαστικά η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μετά την πρώτη συγκέντρωση  που είχαν οι «πράσινοι» την Πέμπτη (30/6), θα συγκεντρωθούν στην Παιανία στις 10 το πρωί, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πολύ… τρέξιμο.

Απών θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Σίντνεϊ Γκοβού, ο οποίος συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιό του και εκτός απρόοπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Εβιάν.

Αντίθετα, το «παρών» θα δώσει ο Μαρσέλο Μάτος,  αφού κατά τη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Γόντικα το απόγευμα της Πέμπτης (30/6), δεν βρήκε τη «χρυσή τομή», για να μείνει ελεύθερος και να επιστρέψει στην Μποταφόγκο.

Όσον αφορά στο έμψυχο δυναμικό και τις μεταβολές που αναμένεται να υπάρξουν, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, σε συνάντηση που είχε με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, αποφάσισαν ότι για κάθε αποχώρηση θα γίνεται και μία μεταγραφή.

Την Παρασκευή (1/7), έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί με μία ημέρα καθυστέρηση η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ, προκειμένου να εκλεγεί νέο Δ.Σ., με αρκετούς από τους μετόχους, να μην λαμβάνουν μέρος στη διαδικασία μέσω αντιπροσώπων τους.



NBA: Άντεξαν και έφυγαν με το «διπλό» οι Λέικερς - Πέρασαν από το Κλίβελαντ οι Χόρνετς - Highlights
NBA: Άντεξαν και έφυγαν με το «διπλό» οι Λέικερς - Πέρασαν από το Κλίβελαντ οι Χόρνετς - Highlights
Ο Ράντοβιτς στο Φενέρμπαχτε-Παναθηναϊκός
Ο Ράντοβιτς στο Φενέρμπαχτε-Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός AKTOR, Γκραντ: «Να πάμε να τους νικήσουμε»
Παναθηναϊκός AKTOR, Γκραντ: «Να πάμε να τους νικήσουμε»
Αταμάν: «Δύσκολο ματς, θα πρέπει να κερδίζουμε και πάλι»
Αταμάν: «Δύσκολο ματς, θα πρέπει να κερδίζουμε και πάλι»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Η ανατροπή με την υιοθεσία στο Μία νύχτα μόνο του Τάσου Ιορδανίδη, έφερε αναστάτωση στο Χ