«Υγιής σύλλογος η Κέρκυρα»

«Υγιής σύλλογος η Κέρκυρα»

Ικανοποιημένος από την διαφαινόμενη συμφωνία του με την Κέρκυρα εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστασόπουλος μιλώντας αποκλειστικά στο Sportaction, χαρακτηρίζοντας παράλληλα τους «Φαίακες» ως έναν υγιή οικονομικά σύλλογο.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τον Αστέρα Τρίπολης, βρίσκεται μια ανάσα από την μετακίνησή του στην νησιωτική ομάδα, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος ενώ ερωτηθείς για την παρουσία του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου κάτω από τα δοκάρια επεσήμανε πως σε όλες τις ομάδες υπάρχει ανταγωνισμός. Μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αρχικά, ερωτηθείς ο Νίκος Αναστασόπουλος για τις διαπραγματεύσεις στις οποίες βρίσκεται με την Κέρκυρα ξεκαθάρισε: «Είναι αλήθεια πως βρισκόμαστε κοντά σε συμφωνία αφού απομένουν κάποιες τελικές λεπτομέρειες ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Είμαι ικανοποιημένος καθώς η Κέρκυρα είναι αυτό που έψαχνα. Η Κέρκυρα πρόκειται για έναν υγιής οικονομικά σύλλογο, έχει αρκετούς Έλληνες παίκτες, έχει μια σωστή διοίκηση και έναν εξαιρετικό προπονητή και πιστεύω πως δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την προσαρμογή μου. Περιμένουμε όμως να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή».

Διαβάστε περισσότερα στο www.sportaction.gr



Παναθηναϊκός για Λεσόρ: «Η επιστροφή του θηρίου μας»
Παναθηναϊκός για Λεσόρ: «Η επιστροφή του θηρίου μας»
Τσιτσιπάς και Σάκκαρη για την υπέρβαση Νο2
Τσιτσιπάς και Σάκκαρη για την υπέρβαση Νο2
Ματίας Λεσόρ: Όταν επιστρέφει η καρδιά, ξανακυκλοφορεί το αίμα
Ματίας Λεσόρ: Όταν επιστρέφει η καρδιά, ξανακυκλοφορεί το αίμα
Τσέλιε: Τέλος ο Μαέφσκι, με Καμπέλος στην Allwyn Arena
Τσέλιε: Τέλος ο Μαέφσκι, με Καμπέλος στην Allwyn Arena
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved