«Υπάρχει ηθικό δίλημμα»

«Υπάρχει ηθικό δίλημμα»

Εν αναμονή των εξελίξεων που αφορούν τη Super League, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Δημήτρη Γόντικα.

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος των «πρασίνων», κατά την έξοδό του από την συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, έκανε δηλώσεις για το  σκάνδαλο με τα «στημένα» παιχνίδια, τις προτάσεις που έχει κάνει προ μηνών η ΠΑΕ Παναθηναϊκό και το ενδεχόμενο να μην ξεκινήσει έγκαιρα το νέο πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Γόντικας για την μη παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη είπε:

«Όπως είχα πει και τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, όλοι οι πρόεδροι έχουν θητεία για έναν χρόνο. Από κει και πέρα σχετικά με την ποινική δικαιοσύνη και τις δικαστικές επιτροπές της ΕΠΟ περιμένουμε τις εξελίξεις.

Ο κ. Μαρινάκης έχει κάνει μια δήλωση ότι θα απέλθει μόλις ολοκληρωθούν τα θέματα που άπτονται της βαθμολογίας. Αυτό δεν απέχει απ' την πραγματικότητα».

Για το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια, τόνισε:

«Υπάρχει ένα ηθικό δίλημμα. Επίσης μια γενικότερη αναφορά σε διαλόγους και άλλα πράγματα όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν λίαν συντόμως. Δεν είναι σίγουρα κάτι ωραίo και δεν τιμά το χώρο που εργαζόμαστε».

Για τις προτάσεις που είχε καταθέσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, επισήμανε:

«Εγώ προσωπικά και ο Παναθηναϊκός σαν ΠΑΕ, νιώθουμε δικαίωση. Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει θεσμικές προτάσεις, έχουν κοινοποιηθεί παντού. Όποιος κοιτάξει τις προτάσεις μας αυτές θα δει ακριβώς τι και από πότε το λέμε».

Για το αν υπάρχει πιθανότητα να καθυστερήσει η έναρξη του πρωταθλήματος, δήλωσε:

«Οι πιθανότητες είναι ανοικτές. Το βέβαιο είναι ότι στόχος είναι να ξεκινήσουμε στις προβλεπόμενες ημερομηνίες. Δεν είναι δυνατόν να κινηθούμε ανεξαρτήτως εξελίξεων που τρέχουν.  Άρα, από το πως θα κυλήσουν κάποια πράγματα, θα εξαρτηθούν οι επόμενες κινήσεις».



ΠΑΟΚ: Ευχάριστα νέα για Μεϊτέ, εκτός ο Κωνσταντέλιας
ΠΑΟΚ: Ευχάριστα νέα για Μεϊτέ, εκτός ο Κωνσταντέλιας
Euroleague: «Διαβολοβδομάδα» με κρίσιμους αγώνες – Πότε παίζουν Παναθηναϊκός κι Ολυμπιακός
Euroleague: «Διαβολοβδομάδα» με κρίσιμους αγώνες – Πότε παίζουν Παναθηναϊκός κι Ολυμπιακός
Γιαννακόπουλος: «Η υπόθεση για άντρα ή γυναίκα διαιτητή πήρε τον δρόμο της και πάει για κακούργημα»
Γιαννακόπουλος: «Η υπόθεση για άντρα ή γυναίκα διαιτητή πήρε τον δρόμο της και πάει για κακούργημα»
Δικαστήριο Γιαννακόπουλου κατά ΚΑΕ Ολυμπιακός: Δήλωσε εγγράφως ότι δεν επιθυμεί την καταδίκη της
Δικαστήριο Γιαννακόπουλου κατά ΚΑΕ Ολυμπιακός: Δήλωσε εγγράφως ότι δεν επιθυμεί την καταδίκη της
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved