Ραντεβού στις 11 Ιουλίου

Ραντεβού στις 11 Ιουλίου

Στη σκιά των πρωτοφανών αποκαλύψεων για το σκάνδαλο διαφθοράς στο ποδόσφαιρο, ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά το κρίσιμο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας. Το Onsports ήταν εκεί και σας μεταδίδει τις εξελίξεις.

Οι τρεις σημαντικότερες ειδήσεις που προκύπτουν από το ΔΣ είναι το γεγονός ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης παραμένει επί του παρόντος στην προεδρία της διοργανώτριας αρχής, όπως ανέφερε στις δηλώσεις του. Κατά δεύτερον, η λίγκα αποφάσισε ομόφωνα να μην κάνει δεκτή την εισήγηση της UEFA και της ΕΠΟ για τις αδειοδοτήσεις στην Football League, κάτι που σημαίνει ότι ο ΟΦΗ και τα Τρίκαλα θα πρέπει πλέον να στραφούν εκ νέου στην ΕΠΟ η οποία θα αποφασίσει για αυτό το ζήτημα. Τρίτον, η επικύρωση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας, όπως έγινε γνωστό, θα γίνει την 11η Ιουλίου, όταν θα συνεδριάσει εκ νέου το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας.

Θυμηθείτε όσα έγιναν στη διάρκεια του ΔΣ όπως σας τα μετέδωσε live το Onsports...

Ήδη η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός έχουν ζητήσει με ανακοινώσεις τους την παραίτηση των κ. Μαρινάκη και Μποροβήλου προέδρου και αντιπροέδρου αντίστοιχα, όμως υπάρχει η πληροφορία ότι ο πρόεδρος της διοργανώτριας δεν θα παραιτηθεί τουλάχιστον στο σημερινό ΔΣ.

Ένα άλλο θέμα που προκαλεί αντιδράσεις είναι αυτό της επικύρωσης της βαθμολογίας που υπάρχει στην ημερήσια διάταξη. Ηρακλής, Πανσερραϊκός και Λάρισα δεν επιθυμούν μια τέτοια εξέλιξη, αφού αν επικυρωθεί η βαθμολογία θα αποκλειστεί η περίπτωση να αγωνιστούν του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα (αν υποβιβαστούν από τα πειθαρχικά όργανα άλλες ΠΑΕ).

Σε αντίθετη περίπτωση θα μπορούν να διεκδικήσουν την παραμονή του στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία, εφόσον υπάρξουν υποβιβασμοί ομάδων και οι ομάδες αυτές καταταγούν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, όπως έγινε με τον Ηρακλή.

Μεταξύ των ομάδων που ζητούν την παραίτηση των Μαρινάκη - Μποροβήλου και αυτών που δεν θέλουν να γίνει επικύρωση της βαθμολογίας υπήρξε η ιδέα να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα για να την μπλοκάρουν.

Όμως, κατά πάσα πιθανότητα επικύρωση δεν θα γίνει. Σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξουν αρκετές ομάδες που θα προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια διεκδικώντας την ακύρωση της απόφασης.

- Ήδη έχουν ξεκινήσει να καταφτάνουν στα γραφεία της λίγκας οι πρόεδροι όλων των ομάδων.

- Την άφιξη του προέδρου της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλη Μαρινάκη περιμένουν τα υπόλοιπα μέλη ώστε να ξεκινήσει το ΔΣ

-  Εκτός από τους εκπροσώπους της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, όλοι οι υπόλοιποι έχουν δώσει το «παρών»

- Στα γραφεία της λίγκας βρίσκεται και ο Σταύρος Ψωμιάδης

- Εφτασε τελευταίος πριν από λίγα λεπτά ο Βαγγέλης Μαρινάκης και από λεπτό σε λεπτό θα ξεκινήσει το ΔΣ...

- Ηρεμία επικρατεί αυτή τη στιγμή στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας. Το ΔΣ έχει ξεκινήσει εδώ και 20 λεπτά

- Η Σούπερ Λίγκα δεν δέχεται τη συμμετοχή του ΟΦΗ στα play off από την στιγμή που οι Κρητικοί δεν έχουν λάβει αδειοδότηση!

- Παράλληλα, αποφασίστηκε ότι η επικύρωση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας θα γίνει στις 11 ΙουλίουΚωνσταντίνα Σουλτάτη - Ίων Μάγκος: Παντρεύτηκαν!
Κωνσταντίνα Σουλτάτη - Ίων Μάγκος: Παντρεύτηκαν!
Δίκη Άλκη Καμπανού: «Καταπέλτης» η εισαγγελέας - «Είχαν κοινό ανθρωποκτόνο δόλο σε βάρος όλων»
Δίκη Άλκη Καμπανού: «Καταπέλτης» η εισαγγελέας - «Είχαν κοινό ανθρωποκτόνο δόλο σε βάρος όλων»
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Εκτός προπόνησης με γαστρεντερίτιδα ο Σλούκας
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Εκτός προπόνησης με γαστρεντερίτιδα ο Σλούκας
Παναθηναϊκός: Με ένα συγκινητικό βίντεο ο Δημήτρης Κουρμπέλης είπε «αντίο» στο Τριφύλλι
Παναθηναϊκός: Με ένα συγκινητικό βίντεο ο Δημήτρης Κουρμπέλης είπε «αντίο» στο Τριφύλλι
©2011-2023 Onsports.gr - All rights reserved