Σισέ: «Ιδανική η Λάτσιο για μένα»

Σισέ: «Ιδανική η Λάτσιο για μένα»

Την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Λάτσιο εξέφρασε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Τζιμπριλ Σισέ σε συνέντευξη του σε ιταλική εφημερίδα.

«Η Λάτσιο θα ήταν ιδανική ομάδα για μένα. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, που αγωνίζεται σε ένα φανταστικό πρωτάθλημα. Είναι αναληθές ότι δεν θέλω να πάω. Απεναντίας! Είμαι σε επαφή με τον μάνατζέρ μου κι ελπίζω να έχουμε σύντομα νέα. Θέλω να έρθω και αυτή είναι η αλήθεια. Σύντομα θα ξέρουμε τα πάντα. Η Ιταλία, η Λάτσιο και η Serie A με συναρπάζουν. Η Λάτσιο είναι μία ομάδα με όνομα σε διεθνές επίπεδο, που έχει κατακτήσει πολλά στο παρελθόν και θέλει να συνεχίσει να το κάνει. Θα ήταν σπουδαίο να αγωνιστώ σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Η Ρώμη είναι μία πανέμορφη πόλη με ιστορικά μνημεία και είναι υπέροχο να μένεις εκεί», δήλωσε στην Corriere dello Sport ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Ο Σισέ θυμήθηκε και τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ρόμα για το Europa League τονίζοντας πως έκανε ευτυχισμένους του φίλους της Λάτσιο με τα γκολ που σημείωσε απέναντι στους «τζαλορόσι»: «Όταν σκόραρα σε βάρος της Ρόμα με τον Παναθηναϊκό, ήξερα πως έκανα χαρούμενους τους οπαδούς της Λάτσιο. Και τους ευχαριστώ για την αγάπη που μου έχουν δείξει. Ζω τα ντέρμπι με πάθος, πάντα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και μου αρέσουν οι προκλήσεις. Θα ήθελα να κάνω ξανά χαρούμενο τον κόσμο της Λάτσιο».

Η Λάτσιο απέκτησε τον Μίροσλαβ Κλόζε ενώ έχει στην γραμμή κρούσης της και τον Μάριο Ζάρατε, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να τονίζει πως θέλει να αγωνιστεί πλάι στους δυο άσους: «Θα είναι πολύ όμορφο να παίξω μαζί του. Δεν είναι όμως μόνο ο Κλόζε στη Λάτσιο, αλλά και ο Ζάρατε. Είναι δύο σπουδαίοι επιθετικοί».

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ρωτήθηκε και για την αγωνιστική του φιλοσοφία η οποία είναι… (τι άλλο;) «γκολ, γκολ, γκολ»: «Θέλω συνέχεια να σκοράρω. Δεν σταματάω να παλεύω και δεν πρέπει να το κάνω. Θεωρώ τον εαυτό μου άτομο που δεν ικανοποιείται με τον εαυτό του ποτέ. Στη ζωή πάντα θέλεις περισσότερα και αυτό ισχύει και για τους οπαδούς. Προπονούμαι στην υψηλότερη δυνατή ένταση, προσπαθώ να είμαι πάντα πανέτοιμος για τους αγώνες και είναι σημαντικό να αισθάνεσαι σίγουρος για τον εαυτό σου κι αυτό που κάνεις. Πάντα βλέπω τον επόμενο στόχο, για να βελτιώνομαι, να εξελίσσομαι και να γίνομαι πιο δυνατός. Πάντα δίνω το 100% για την ομάδα που αγωνίζομαι».

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο «τριφύλλι», τονίζοντας πως τον βοήθησε πολύ στην καριέρα του η θητεία του στην χώρα μας: «Έχω πολλά ακόμη να πετύχω. Στο παρελθόν με εμπόδισαν δύο σοβαροί τραυματισμοί, αλλά πλέον αισθάνομαι τέλεια και ο Παναθηναϊκός μού έδωσε τη δυνατότητα να επιστρέψω στο καλύτερο δυνατό επίπεδο σε ένα δύσκολο στάδιο της καριέρας μου. Επέστρεψα δυνατός επειδή είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και σκεφτόμουν θετικά. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάς».

Ο Γάλλος άσος εξήγησε και το δέσιμο του με τους φίλους των ομάδων που αγωνίζεται: «Κάνω τα πάντα με πάθος, με κίνητρο και είμαι πάντα πρόθυμος να παλέψω για την ομάδα και τους φιλάθλους της. Πρέπει να σέβεσαι την ομάδα που αγωνίζεσαι, να μοχθείς για τη νίκη. Χαίρομαι πολύ που άφησα καλές αναμνήσεις στους φιλάθλους των ομάδων που αγωνίστηκα. Είναι μία καλή αναγνώριση. Η αγάπη του κόσμου μού δίνει περισσότερη ενέργεια».

Η συζήτηση πήγε και στην μόδα, την οποία ο Τζιμπρίλ Σισέ παρακολουθεί ανελλιπώς: «Είναι αλήθεια πως μου αρέσει η μόδα και την παρακολουθώ. Το ιταλικό στυλ είναι πολύ όμορφο και οι σχεδιαστές της χώρας είναι κορυφαίοι στον κόσμο».

Τέλος ο «κανονιέρης» του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στο χόμπι του, αυτό του dj: «Είναι υπερβολή να πούμε ότι είμαι deejay. Απλώς μου αρέσει πολύ η μουσική, με κάνει να αισθάνομαι όμορφα».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved