«Ραντεβού στο… Βελιγράδι»

«Ραντεβού στο… Βελιγράδι»

Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου, των «Austrian Boys», στα γραφεία του συνδέσμου στην Αγίου Δημητρίου, που έδωσαν ραντεβού στο... Βελιγράδι.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου δεν πρόκειται να μείνουν αμέτοχοι στα όσα διαδραματίζονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τα οποία αφορούν άμεσα την ομάδα τους. Για αυτό σκοπεύουν να σταθούν δίπλα στο σύλλογο, προκειμένου να μην πέσει «θύμα» των εξελίξεων.

Κάτι παραπάνω, λοιπόν, από 200 οπαδοί του συλλόγου έκλεισαν το δρόμο στην Αγίου Δημητρίου, όπου βρίσκονται τα γραφεία του συνδέσμου των «Austrian boys», φώναξαν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους δίνοντας ραντεβού στο Βελιγράδι (!) και κατά του γνωστού ποινικολόγου, Αλέξη Κούγια, ενώ άναψαν και καπνογόνα. Η συνέχεια δόθηκε με μηχανοκίνητη πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, κάνοντας αισθητή την παρουσία τους.

Στο μεταξύ, στο περιθώριο της συγκέντρωσης των οργανωμένων οπαδών, το μέλος του συνδέσμου ΣΦΟΒ διάβασε μία επιστολή που πρόκειται να αποσταλεί στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στη Σούπερ Λίγκα και στην ΕΠΟ. Σε αυτή γίνεται λόγος για τις τελευταίες εξελίξεις και ζητούν να μην πέσουν θύμα αυτών.

Παρών στη συγκέντρωση ήταν το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Γιώργος Βαρούτσικος, ο οποίος τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα υποβιβασμού της ομάδας, αλλά και μη συμμετοχής στο Europa Leaguue, μια και η UEFA έχει αποστείλει στους Βολιώτες έγγραφο από τις 17 Ιουνίου για τη συμμετοχή τους στην Ευρώπη.

Ακόμη, αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Τόρης, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, ώστε να υπογράψει τη νέα σύμβαση με τα Τουριστικά Ακίνητα για το Πανθεσσαλικό Στάδιο, αλλά και για να παραστεί ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ στη συνεδρίαση της Super League.

Τέλος, ο Βαρούτσικος ζήτησε από τους οπαδούς να παραμείνουν δίπλα στην ομάδα, ενώ υπογράμμισε ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Αχιλλέας Μπέος, θα δικαιωθεί και θα ξεπεράσει το πρόβλημά του.

* Στο Βόλο βρίσκεται ήδη ο Πάπα Χαλιφά Σανκαρέ. Αύριο (28/6) περνάει από αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις και έπειτα θα μεταβεί στην Πορταριά για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.Νάπολι: Ζητά μυθικό ποσό για Οσίμεν
Νάπολι: Ζητά μυθικό ποσό για Οσίμεν
Παρί Σεν Ζερμέν: Προτεραιότητα ο Μπερνάντο Σίλβα
Παρί Σεν Ζερμέν: Προτεραιότητα ο Μπερνάντο Σίλβα
Πινγκ Πονγκ: Οι αριθμοί για το επικείμενο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών στο Αμύνταιο
Πινγκ Πονγκ: Οι αριθμοί για το επικείμενο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών στο Αμύνταιο
ΔΟΑ: Πρόγραμμα εκμάθησης Ολυμπιακών Αξιών και αθλημάτων στην Αρχαία Ολυμπία
ΔΟΑ: Πρόγραμμα εκμάθησης Ολυμπιακών Αξιών και αθλημάτων στην Αρχαία Ολυμπία
©2011-2023 Onsports.gr - All rights reserved