«Ό,τι καλύτερο ο Βρύζας»

«Ό,τι καλύτερο ο Βρύζας»

Η προσθήκη του Ζήση Βρύζα στη διοίκηση του ΠΑΟΚ θα ήταν ό,τι καλύτερο σύμφωνα με τον Κώστα Μαλιούφα.

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Κώστας Μαλιούφας, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» αναφερόμενος στο σκάνδαλο με τα στημένα, στη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες αλλά και στο ενδεχόμενο επιστροφής του Ζήση Βρύζα στα διοικητικά του Δικεφάλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για το τουρνουά που διοργάνωσε ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Γιαννιτσών «Το Πατριαρχείο»: «Σίγουρα είναι κάτι πολύ ευχάριστο και σημαντικό. Για τέταρτη συνεχόμενη φορά ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Γιαννιτσών «Το Πατριαρχείο», διοργάνωσε φιλανθρωπικό τουρνουά και τα έσοδα φέτος δόθηκαν στο Ορφανοτροφείο της Μητρόπολης Γιαννιτσών. Έχει καθιερωθεί και έρχεται πάνω σε δύσκολες μέρες για να αποδείξει ότι υπάρχουν και άνθρωποι που προσφέρουν πολλά στο ποδόσφαιρο».

Για τις συλλήψεις και πόσο σημαντικό είναι να δουλεύεις με μικρά παιδιά: «Αυτές τις αδικίες τις έχουμε ζήσει. Από τότε που μπήκε το στοίχημα στο ποδόσφαιρο βλέπαμε πολλά πράγματα. Μπορεί να γίνει πάντως μια αρχή και να μπουν όλα σε μια τάξη. Υπάρχει πολύ διαφθορά. Είναι πράγματι λυπητερό άνθρωποι του ποδοσφαίρου να είναι μπλεγμένοι σε τέτοια κυκλώματα. Φυσικά είναι δικαίωμα του καθενός να παίζει στοίχημα ή καζίνο, αλλά σε καμία περίπτωση όταν είναι εις βάρος άλλον ανθρώπων. Είναι καταδικαστέο. Ένας λόγος που δεν ασχολήθηκα επαγγελματικά είναι αυτός. Το γουστάρεις να δουλεύεις με παιδιά παρότι είναι λίγα τα χρήματα. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να τα βλέπεις να παίζουν αργότερα σε μεγάλη κατηγορία. Ποιος δεν θέλει να βλέπει ένα δικό του παιδί να φτάνει σε μεγάλο επίπεδο; Πάντως πρώτο μέλημα μας είναι να χτίσουμε χαρακτήρες. Πρώτα να γίνουν σωστοί άνθρωποι και έπειτα αν έχουν ταλέντο να συνεχίσουν στον χώρο του ποδοσφαίρου».

Για το μέλλον του ΠΑΟΚ όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι: «Εύχομαι να προχωρήσει αυτό με τους επιχειρηματίες. Η προσθήκη του Ζήση Βρύζα θα ήταν ό,τι καλύτερο. Όπως και ο Θοδωρής Ζαγοράκης, έτσι και ο Ζήσης, ξέρουμε τι έχει προσφέρει, γνωρίζει πολλά πράγματα και σίγουρα θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Πάντως με όλα αυτά που συμβαίνουν οι καιροί είναι δύσκολοι».

Για τον νεαρό αμυντικό, Παναγιώτη Κουρδάκη: «Χαίρομαι για το Παναγιώτη, γιατί έχει περάσει πολλά και ανταμείβονται σιγά – σιγά οι κόποι του. Έχει καλή κορμοστασιά, ξεκίνησε από επιθετικό χαφ και έπειτα δοκιμάστηκε σαν στόπερ. Έχει μεγάλη υπομονή, αδαμάντινο χαρακτήρα, εύχομαι όλα να πάνε καλά και να κερδίσει μια θέση στη βασική ομάδα».



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved