ΑΕΚ: Δεν το… κουνάει ο Βίντα - Υπέγραψε μέχρι το 2025 | Πρόβλημα με Άμραμπατ για Λαμία

ΑΕΚ: Δεν το… κουνάει ο Βίντα - Υπέγραψε μέχρι το 2025 | Πρόβλημα με Άμραμπατ για Λαμία

ΑΕΚ: Με τη φανέλα της Ένωσης, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2025 θα αγωνίζεται ο Ντομαγκόι Βίντα, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Νταμπλούχους.

Μία ακόμα παραμονή ανακοίνωσε η ΑΕΚ, καθώς μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Πέτρου Μάνταλου, η Ένωση «έδεσε» και τον Ντομαγκόι Βίντα. Ο Κροάτης αμυντικός, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του «Δικέφαλου» το καλοκαίρι του 2022, αποτέλεσε έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές στην πορεία της ομάδας για την κατάκτηση του νταμπλ.

Το συμβόλαιο του διεθνή άσου ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2024, ήτοι σε λίγους μήνες, ωστόσο, ο δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και επέκτειναν τη συνεργασία τους για έναν ακόμα χρόνο, μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ενώ υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα έτος.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Ντομαγκόι Βίντα. Ο διεθνής Κροάτης κεντρικός αμυντικός υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2025, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Ντομαγκόι Βίντα ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2022 και ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του Νταμπλ τη σεζόν 2022-23. Μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει 45 εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας μας σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει τέσσερα τέρματα.

“Ντόμα”, σου ευχόμαστε ακόμη περισσότερες επιτυχίες με τα κιτρινόμαυρα!».

Πρόβλημα με Άμραμπατ ενόψει Λαμίας

Από εκεί και πέρα, μ’ ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για την αναμέτρηση της Κυριακής (12/11) με τη Λαμία στην «OPAP Arena». Ο λόγος γίνεται για τον Νόρντιν Άμραμπατ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί.

Παράλληλα, εκτός είναι και οι Λάζαρος Ρότα και Γενς Γιόνσον, που προέρχονται από τραυματισμούς, ενώ τιμωρημένος είναι ο Κώστας Γαλανόπουλος και ο Εχσάν Χατζισαφί «κόπηκε» λόγω περιορισμού στις θέσεις των ξένων.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή της ΑΕΚ μετέχουν οι: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Πήλιος, Καλένς, Βίντα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον και Πισάρο.



Το ξεχωριστό Q&A του Σαντιάγκο Έσε
Το ξεχωριστό Q&A του Σαντιάγκο Έσε
Καμπανάκι των ΗΠΑ ενόψει Euro 2024
Καμπανάκι των ΗΠΑ ενόψει Euro 2024
Με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες στο Φάληρο η Άστον Βίλα
Με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες στο Φάληρο η Άστον Βίλα
Στέφανος Τσιτσιπάς: Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
Στέφανος Τσιτσιπάς: Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved