Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Χωρίς νικητή, γκολ, αλλά με συγκινήσεις

Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Χωρίς νικητή, γκολ, αλλά με συγκινήσεις

Φάσεις που συζητήθηκαν, σασπένς, ευκαιρίες, τερματοφύλακες σε μεγάλη βραδιά κι έτσι Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα μοιράστηκαν βαθμούς στο Αγρίνιο.

Το ματς που άνοιξε την αυλαία στη 2η αγωνιστική της Super League, δεν είχε γκολ. Η πρώτη «λευκή ισοπαλία» στη σεζόν στο ματς του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σε παιχνίδι, πάντως, που οι θεατές δεν έπληξαν. Ευκαιρίες υπήρξαν, στιγμές που θα συζητηθούν όπως το διώξιμο του Τσαούση στο γυριστό του Καρέλη, ή το γκολ των φιλοξενούμενων που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Τελικά το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι τέλους, με τον Παναιτωλικό στο πρώτο του ματς για φέτος να παίρνει τον πρώτο του βαθμό και τον ΠΑΣ Γιάννινα να φτάνει τους 4 (είχε νικήσει την Κηφισιά στην πρεμιέρα).

Οι γηπεδούχοι άρχισαν το ματς πιο πιεστικά. Δίχως όμως να κατορθώσουν να απειλήσουν και το δεκάλεπτο κύλησε χωρίς φάση ουσιαστικά. Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήρθε στο 24’ με τον Ντίαζ να προσποιείται και να σουτάρει, αλλά ο Κλέιμαν έδιωξε τον κίνδυνο.

Δύο λεπτά μετά ήρθε και η πολύ καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, με τον Τζίνο στην κόντρα να κάνει το σουτ και τον Καπίνο να κρατά το μηδέν. Στο 43’ ξανά ο Ντίαζ έκανε το σουτ με τον Κλέιμαν να διώχνει. Οι δύο τερματοφύλακες ήταν αλάνθαστοι στις καλές στιγμές του πρώτου μέρους που δεν ήταν και πολλές.

 

Ο Φακούντο στο 44’ σούταρε άουτ, με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα και με το ματς μετά το πρώτο του διάστημα να έχει ισορροπήσει.

Ο Παναιτωλικός και στο δεύτερο μέρος ήταν αυτός που δοκίμαζε να κάνει τελικές με μεγαλύτερη συχνότητα, χωρίς πάντως να απειλεί ιδιαίτερα τα καρέ του Κλέιμαν. Ο Καρέλης στο 64’ είχε μεγάλη ευκαιρία με γυριστό, αλλά ο Τσαούσης έκοψε σωτήρια. Με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή.

Στην αμέσως επόμενη επίθεση, ο Γκάρο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά. Όμως μετά από εξέταση του VAR υποδείχθηκε οφσάιντ κι έτσι δε μέτρησε ποτέ το τέρμα. Αποτέλεσμα ήταν να διαμαρτύρονται και οι δύο ομάδες!

Ο Ντίαζ στο 71’ δεν έπιασε καλά το σουτ σπαταλώντας την ευκαιρία. Το ματς κυλούσε προς το τέλος του με τον Παναιτωλικό να είναι πιεστικός προσπαθώντας να σκοράρει. Ο Ζοάο Πέδρο στις καθυστερήσεις με τακουνάκι έστειλε την μπάλα άουτ.

Μέχρι το τριπλό σφύριγμα δεν άλλαξε το παραμικρό. Σε ένα ματς που είχε φάσεις και σασπένς, στιγμές που συζητήθηκαν έντονα, ήρθε το πρώτο 0-0 στο πρωτάθλημα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γκαμπριέλ Σούρερ): Καπίνο, Λιάβας (72΄Μπακάκης), Ντουάρτε, Μλάντεν, Μαλής, Σίλβα (72΄Χουάνπι), Τσιγγάρας, Μπαλντασάρα, Πέρες, Ντίας (85΄Σενγκέλια), Καρέλης (85΄Πέδρο).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάϊκος): Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Λιάσος, Ριένστρα, Τζίνο, Παμλίδης (79΄Ροσέρο), Τζίμας (94΄Μπάλαν), Μπατίς (57΄Γκάρο).

 



Δακρυσμένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης - "Να το πάρουμε για την Ελλάδα μας"
Δακρυσμένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης - "Να το πάρουμε για την Ελλάδα μας"
Ολυμπιακός: Νίκη στον τελικό σημαίνει 15η θέση!
Ολυμπιακός: Νίκη στον τελικό σημαίνει 15η θέση!
Ολυμπιακός: Γλέντι για τον θρίαμβο, "κάηκε" ο Πειραιάς!
Ολυμπιακός: Γλέντι για τον θρίαμβο, "κάηκε" ο Πειραιάς!
Μέχρι το 2028 στον πάγκο της Ισπανίας ο Σκαριόλο
Μέχρι το 2028 στον πάγκο της Ισπανίας ο Σκαριόλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved