Χωρίς οψιόν και χωρίς... ονόματα

Χωρίς οψιόν και χωρίς... ονόματα

Η συνάντηση της τριμελούς επιτροπής του ερασιτέχνη Πανιωνίου με την πλευρά των επενδυτών ολοκληρώθηκε, χωρίς να διευκρινιστεί και πάλι αν στη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης (22/6) θα υπάρξει εκπροσώπηση, ενώ για ακόμη μια φορά δεν έγιναν γνωστά ονόματα.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν όλες τις λεπτομέρειες ενόψει και της παρουσίασης του πλάνου των υποψήφιων επενδυτών στη Γενική Συνέλευση του ερασιτέχνη, που θα γίνει την Τετάρτη (22/6) στις 18:30 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Από την πλευρά του Πανιωνίου την τριμελή επιτροπή αποτέλεσαν οι Γεράσιμος Βεντούρης, Στέλιος Λογοθέτης και Κατερίνα Γιαβάση, ενώ από την πλευρά των επενδυτών βρέθηκαν οι κ.κ. Παπαλόης, Χατζηνικολάου και οι δικηγόροι των επενδυτών, τα ονόματα των οποίων δεν έγιναν γνωστά για ακόμη μια φορά.

Ενας από τους βασικούς όρους που θα παρουσιαστούν στη ΓΣ είναι ότι οι υποψήφιοι επενδυτές θα εκπροσωπηθούν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ τους επόμενους 12 μήνες και θα επενδύσουν 3 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπάρχει και οψιόν αγοράς των μετοχών της ομάδας.

Μετά την παρέλευση του χρόνου, ο Πανιώνιος θα διατηρεί το δικαίωμα να αποφασίσει για το αν θα υπάρξουν εκ νέου συζητήσεις για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.

Πάντως, όλα θα κριθούν στη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης (22/6), οπότε και θα αποφασιστεί αν θα προχωρήσει αυτό το θέμα ή όχι. Η ΓΣ θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους και αναμένεται να βρεθεί αρκετός κόσμος.



Η πράσινη προέλαση συνεχίζεται
Η πράσινη προέλαση συνεχίζεται
Παναθηναϊκός: Στην Κροατία για την ανατροπή και την ιστορική πρόκριση!
Παναθηναϊκός: Στην Κροατία για την ανατροπή και την ιστορική πρόκριση!
ΑΕΚ: Αναμονή για Ρότα – Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι «κιτρινόμαυροι»
ΑΕΚ: Αναμονή για Ρότα – Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι «κιτρινόμαυροι»
Νέντοβιτς: «Μεγάλο λάθος που έφυγα από τον Παναθηναϊκό»
Νέντοβιτς: «Μεγάλο λάθος που έφυγα από τον Παναθηναϊκό»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved