AEK: Το Muppet Show, η «Τζαμπασοφιά» και το Sportcity - Οι ατάκες «φωτιά» και το μεγάλο project
Intime News

AEK: Το Muppet Show, η «Τζαμπασοφιά» και το Sportcity - Οι ατάκες «φωτιά» και το μεγάλο project

ΑΕΚ: Ατάκες «φωτιά» από τον Δημήτρη Μελισσανίδη για όσους αμφισβήτησαν την «Ένωση» κι αναφέρθηκε στο επόμενο μεγάλο «κιτρινόμαυρο» project, μετά την «OPAP Arena».

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΑΕΚ είχε συνάντηση με τον δημοσιογράφους, όπου είπε ατάκες που θα συζητηθούν.

Ο Μελισσανίδης ανέφερε πως θα κάνει ο,τι ζητήσει ο Ματίας Αλμέιδα κι έκανε λόγο για 4-5 μεταγραφές. Επίσης, αναφέρθηκε σε όσους αμφισβήτησαν το φετινό νταμπλ της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το εάν ενοχλήθηκε για όσα ειπώθηκαν κατά της ομάδας, απάντησε: «Τι να με ενοχλήσει, όταν ακούω Muppet Show. Muppet Show ήταν αυτό. Εγώ ξέρω το ποδόσφαιρο και αγαπάω το ποδόσφαιρο. Σε τέσσερα παιχνίδια δεν κέρδισαν στην έδρα τους και φταίει πως τους κολλήσαμε covid. Ποιος είπε πως είχε covid η ΑΕΚ. Τι είναι αυτά; Muppet Show».

Για την τοξικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ανέφερε: «Η ομάδα η δική μας, δεν θα ασχοληθεί μ’ αυτά. Όποιο σχολιάζει, είναι γραφικός. Muppet Show. Τους φταίει το ποδόσφαιρο; Muppet Show, αυτή είναι η πραγματικότητα. Μπορεί κάποια στιγμή να έχω κάνει και εγώ λάθη, αλλά πάντα αγωνιζόμουν και αγωνίζομαι για να φτιάξει το ποδόσφαιρο. Είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο με πριν δέκα χρόνια. Κάποτε λέγανε φτιάξτε ομάδα. Τώρα λέμε και εμείς άντε φτιάξτε ομάδα.

Βγήκαν και είπαν έχουμε παραρτήματα. Ποια παραστήματα; Έχει η ΑΕΚ παραρτήματα; Αυτοί που τα λένε έχουν παραρτήματα. Αλλά και τα δυο που είχαν και τα δυο φουντάρανε. Και κάτι ακόμα. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι ιδιοκτήτες ομάδων και δεν έχουν ιδέα τι να πει ποδόσφαιρο. Επειδή έχεις χρήματα, νομίζεις πως ξέρεις από ποδόσφαιρο. Πεπόνια είναι, κανονικά.

Φτιάξαμε γήπεδο, φτιάξαμε αθλητικά κέντρα. Πήραμε 20 εκατομμύρια από την Περιφέρεια. Αυτά είναι όλα. Ας βρεθεί κάποιος να μας πει κάτι άλλο. Εμείς είμαστε Τζαμπασοφιά; Που φτιάξαμε ένα γήπεδο μόνοι μας και φτιάξαμε ένα γήπεδο στολίδι. Το να είσαι κακομαθημένος από μικρό παιδί είναι κακό πράγμα. Αλλά θα τους… βάλω σε τάξη».

Για τα ζητήματα που υπήρχαν στην «OPAP Arena»: «Ήταν πρώτη χρονιά. Είδαμε τι έγινε. Θα είμαστε πολύ σκληροί. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν απ’ αυτούς του μπαχαλάκηδες να κάνουν αυτά που έκαναν. Ήδη αλλάξαμε τα πλέξι γκλας. Θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όλα τα κενά που βρήκαμε. Έχουν γίνει λάθη, αλλά όλα θα τα μαζέψουμε και όλα θα μπουν στον σωστό τον δρόμο. Να σας πω κάτι που δεν ξέρετε. Είναι το μόνο γήπεδο, που δεν υπάρχει αστυνομία όταν παίζει η ΑΕΚ. Αυτό κάτι λέει. Όταν πας να περάσεις, δεν υπάρχει έλεγχος από την αστυνομία. Αυτό κάτι λέει».

Για τα δυο μουσεία στο νέο γήπεδο: «Το ένα μουσείο το προσφυγικό είναι σχεδόν έτοιμο. Και αυτό που υπεύθυνα μπορώ να πω και για τα δυο μουσεία, πως όποιος βγαίνει θα κλαίει. Το ποδοσφαιρικό μουσείο της ΑΕΚ, θα είναι από τα καλύτερα της Ευρώπης. Και πιστεύω θα είναι έτοιμα μέχρι και το τέλος του χρόνου».

Για την πρόταση 15.000.000 ευρώ που απορρίφθηκε για τον Γκαρσία: «Ο Γκαρσία δεν πωλείται. Δεν πωλείται. Θα τον ρουφήξουμε χαρούμε εμείς και θα δούμε μετά. τώρα να τον πουλήσω που θέλω να τον χαρώ. Τα πάντα νομίζετε στη ζωή είναι τα φράγκα; Δεν πωλείται ο Γκαρσία. Θα παίξουμε Ευρώπη και μετά θα δούμε».

Για τον Πινέδα: «Θα γίνει προσπάθεια. Ο Πινέδα δεν ανήκει στην ΑΕΚ. Θα προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε. Αν δεν μπορέσουμε, θα βρούμε τον άλλο Πινέδα, τι να κάνουμε».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναφέρθηκε και στο επόμενο μεγάλο project, το ΑΕΚ Sportcity, το οποίο θα στεγάζεται εκεί που είναι τώρα το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα και θα περιλαμβάνει εξελιγμένες αθλητικές εγκαταστάσεις μαζί με ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων. Όπως είπε: «Είμαστε όλοι χαρούμενοι. Μετά από τόσα χρόνια αυτή η ομάδα να έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Σήμερα θέλω να σας μιλήσω για τα νέα πλάνα μας, για το τι σκοπεύουμε να κάνουμε άμεσα. Για το τι θέλουμε να κάνουμε αφού φτιάξαμε το γήπεδο μας. Ο νέος μας στόχος είναι το ΑΕΚ Sportscity. Έχουμε ήδη ετοιμάσει τα πλάνα για το αθλητικό μας κέντρο που θα είναι μοναδικό στην Ελλάδα. Περίπου 100 στρέμματα σε μια αστική περιοχή πράσινη. Μετά το γήπεδό μας θα επενδύσουμε στο αθλητικό μας κέντρο. Θέλουμε να σας παρουσιάσουμε λοιπόν τα σχέδια μας. Θέλω να πιστεύω ότι όπως πετύχαμε στο γήπεδό μας θα πετύχει και το αθλητικό μας κέντρο».



Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved