Μικούλσκι: «Η πίεση των ΜΜΕ έφερε την αλλαγή διαιτητών μας είπε ο Μπένετ»!

Μικούλσκι: «Η πίεση των ΜΜΕ έφερε την αλλαγή διαιτητών μας είπε ο Μπένετ»!

Δήλωση από τον πρόεδρο της Πολωνικής Επιτροπής Διαιτησίας, Τόμας Μικούλσκι, τονίζει πως η αλλαγή στον αγώνα ΑΕΚ-Άρης έγινε λόγω πίεσης απ’ τα ΜΜΕ στην Ελλάδα όπως διαβεβαίωσε ο ίδιος ο Μπένετ.

Το μπάχαλο με την υπόθεση των Πολωνών διαιτητών που είχαν οριστεί στο ΑΕΚ-Άρης, συνεχίζεται. Αναφορικά με το περιστατικό στο «Ελ. Βενιζέλος» που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη, πήρε θέση ο πρόεδρος της Πολωνικής Επιτροπής Διαιτησίας. Ο Τόμας Μικούλσκι με επίσημη δήλωσή του στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας της χώρας, ξεκαθάρισε πως ο Στιβ Μπένετ τον διαβεβαίωσε προσωπικά πως ο μόνος λόγος αλλαγής των διαιτητών, είναι η πίεση απ’ τα Ελληνικά ΜΜΕ!

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν προκύπτει από πουθενά πως οι συμπατριώτες του ήταν θύτες επίθεσης σε Έλληνα ή Έλληνες οπαδούς, αλλά κυρίως διευκρινίζει πως δεν υπάρχει ζήτημα με το αλκοόλ.

Ο Τόμας Μικούλσκι είπε μεταξύ άλλων:

«Ποτέ δε λάβαμε επίσημο παράπονο, βασιζόμαστε μόνο στα Media κι αυτό είναι λίγο για να υπάρξουν συμπεράσματα. Οι διαιτητές κατηγορηματικά διαψεύδουν αυτά που αναφέρονται στα Ελληνικά ΜΜΕ και ισχυρίζονται πως είναι θύματα ενός συμβάντος στο αεροπλάνο, όχι οι θύτες. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που συγκεντρώθηκε μέχρι τώρα, δεν έχουμε την παραμικρή αιτία για να μην πιστέψουμε την εκδοχή των διαιτητών.
Προφορικά η ενημέρωση που έχουμε, δε δίνει κανένα στοιχείο πως οι διαιτητές ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο επικεφαλής της Ελληνικής διαιτησίας (Μπένετ) μας παρείχε προφορική ενημέρωση, πως πήρε την απόφαση να αλλάξει τους Πολωνούς διαιτητές λόγω της έντονης πίεσης απ’ τα Media, θέλοντας να αποφύγει το ενδεχόμενο η πίεση αυτή να επηρεάσει τη δουλειά τους. Ζητάμε απ’ τα ΜΜΕ να μην γίνονται κριτές, μέχρι να ερευνηθεί η υπόθεση, ειδικά απ’ τη στιγμή που δεν έχουν υπάρξει παρόμοιοι ισχυρισμοί εναντίον κανενός Πολωνού διαιτητή.

Τόμας Μικούλσκι, πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Πολωνικής Ομοσπονδίας».Ιστιοπλοΐα: Δύο μετάλλια στα 420 και τα Ilca 6 διεκδικούν οι Ελληνίδες αθλήτριες στο Παγκόσμιο
Ιστιοπλοΐα: Δύο μετάλλια στα 420 και τα Ilca 6 διεκδικούν οι Ελληνίδες αθλήτριες στο Παγκόσμιο
Eurobasket U20: Σπουδαία πρόκριση της Εθνικής Νέων Ανδρών στα ημιτελικά!
Eurobasket U20: Σπουδαία πρόκριση της Εθνικής Νέων Ανδρών στα ημιτελικά!
Europa League: Κόντρα στην Μπότεφ ο Παναθηναϊκός
Europa League: Κόντρα στην Μπότεφ ο Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός – Μακάμπι Νετάνια 1-0: Θέλει χρόνο και δουλειά
Παναθηναϊκός – Μακάμπι Νετάνια 1-0: Θέλει χρόνο και δουλειά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved