Τελικός Κυπέλλου: Οι όροι της αστυνομίας

Τελικός Κυπέλλου: Οι όροι της αστυνομίας

Ρεπόρτάζ απ' την Κύπρο καθιστούν δύσκολη τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου στο νησί, λόγω των όρων που θέτει η τοπική αστυνομία. 

Η ΕΠΟ θέλει να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος στο ΓΣΠ της Λευκωσίας. Κάτι που σήμανε συναγερμό στην Κύπρο, ειδικά στην τοπική αστυνομία η οποία θα πρέπει να πάρει την… καυτή πατάτα στα χέρια της. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «offside.com.cy», οι αρχές του νησιού έχουν ήδη θέσει τρεις απαράβατους όρους για να ανάψουν το πράσινο φως. Χωρίς ακόμη να είναι τίποτα σίγουρο.

Οι συγκεκριμένοι όροι δε μοιάζουν παράλογοι, όμως καθιστούν δύσκολη τη συμφωνία από την πλευρά της ΕΠΟ. Διότι οι ομάδες αναμένεται να αντιδράσουν σε τέτοιο ενδεχόμενο.

Ο βασικός όρος που βάζει η αστυνομία της Κύπρου, είναι ο σημαντικός περιορισμών των οπαδών που θα ταξιδέψουν απ’ την Ελλάδα. Αυτοί δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεπερνούν τους 1.000 για κάθε ομάδα. Αριθμός που φαντάζει αρκετά μικρός, οπότε θα τεθεί θέμα αντιδράσεων.

Επίσης, θα ζητηθεί οι οπαδοί των δύο ομάδων που θα είναι στον τελικό, να μένουν σε εντελώς διαφορετικά σημεία. Για την ακρίβεια σε διαφορετικές πόλεις, προκειμένου να αποφευχθούν φόβοι συνάντησης που θα έχει άσχημη κατάληξη. Επιπρόσθετα, οι Κύπριοι θα προτιμούσαν το ταξίδι των Ελλήνων φιλάθλων να γίνει αυθημερόν για να αποφευχθεί διανυκτέρευση.

Τέλος, οι αρχές της Κύπρου θέλουν η πώληση των εισιτηρίων να γίνει μέσω των όρων που ισχύουν στο νησί. Δηλαδή σε όσους έχουν κάρτα φιλάθλου και με διάθεση εισιτηρίων απ’ το ΓΣΠ.

Είναι σαφές πως οι συγκεκριμένοι όροι είναι δύσκολο να ικανοποιηθούν, οπότε η τέλεση του τελικού στην Κύπρο, φαίνεται να δυσκολεύει. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως μέσω συζητήσεων δεν μπορεί να βρεθεί λύση. Απλά το θέμα δεν μοιάζει καθόλου απλό αυτή τη στιγμή.Super League: «Εκατοντάδες επιτέθηκαν κατά αστυνομικών» - Η ΕΛ.ΑΣ. για το Βόλος – Ολυμπιακός
Super League: «Εκατοντάδες επιτέθηκαν κατά αστυνομικών» - Η ΕΛ.ΑΣ. για το Βόλος – Ολυμπιακός
Μουσείο της Ακρόπολης: Εδώ θα τοποθετηθούν τα Γλυπτά του Παρθενώνα «όταν επιστρέψουν»
Μουσείο της Ακρόπολης: Εδώ θα τοποθετηθούν τα Γλυπτά του Παρθενώνα «όταν επιστρέψουν»
Κύπρος: Στην κορυφή ΑΠΟΕΛ και Πάφος
Κύπρος: Στην κορυφή ΑΠΟΕΛ και Πάφος
Οι Χούθι επιτέθηκαν σε «δύο ισραηλινά πλοία» στην Ερυθρά Θάλασσα
Οι Χούθι επιτέθηκαν σε «δύο ισραηλινά πλοία» στην Ερυθρά Θάλασσα
©2011-2023 Onsports.gr - All rights reserved